Yips! Smirre här.

Varit på Second Life i kväll! ^__^

Var i Luskwood bl.a!Träffade min vän, Tengu - som också är räv! ^__^De har fixat tillbaks det gamla parkettgolvet i Luskwood! ^__^Dansade till rivig rock´n´roll-musik och det är ju som sagt alltid kul att dansa i Luskwood! Murr! =^.^=Träffade en varg också i luskwood! ^__^Var sen på The Ark en stund! ^__^Och på Club Furzona! ^__^Där jag också träffade en varg! ^__^Hållit på att pilla med min stad och byggt ett IT-center på ön och det ska vara ett IT-center för furryverksamhet! ^__^Investerat i ett fint konstverk av svävande stålskulpturer också! ^__^En vän skickade en division F-16 som bjöd på en flygshow över min stad. Man tackar! ^__^

Varit i skolan idag också och är helt färdi med mitt Tokyo-projekt!

Här hemma under eftermiddan har Alfonso och jag fixat i trädgåden.

Här har jag tagit vara på frökapslar från Valmoblomor så vi kan så nya sådna till våren igen!


Vi har tagit upp pärorna som vi planterade i våras. Det blev en halv spann med egna päror! ^__^

*Kram!* från Smirre