Yips! Smirre är online denna sena kväll.  :-P 


FURAFFINITY!
  Rävar och hjortar i strid på FA!


Har varit full rulle idag! ^___^Olle och jag har varit på Vhen och kollat på saker om Tycho Brahe och hans astronomiska forskning, Tycho Brahe levde på 1500-talet och ägnade sig åt astronomi och i synnerhet om att beräkna och mäta hur solsystemets planeter rör sig runt varandra och det var hans vetenskap som banade väg för att vi idag vet att Jorden och de andra planeterna kretsar runt solen och att Jorden inte är alltings centrum. Tycho Brahe blev ju hårt kritiserad för sin vetenskap precis som Darwin blev för sina vetenskapliga bevis om arternas samanhöring av kyrkan också.


Apropå Astronomi så passerar vår planet just nu genom en massa små asterioder så det är mycket stjärnfall i natt om man tittar upp mot rymden och det är molnfritt.


Här är bilder från vår resa idag då! ^__^

Färdplan:

Buss till Hässleholm, tåg till Lund och tågbyte för vidare resa till Landskrona och båt till Vhen!Hässleholms station och vi väntar på tåget!Vi väntar på båten som ska gå till Vhen och den dröjde ett par timmar för första båten var fullbokad!I Landskrona!Pizza i Landskrona! ^__^ Mums!På båten till Vhen!Vi ankommer till Vhen!Kex, läsk och kaffeautomat på båten!Kyrkan på Vhen är inredd med saker som Tycho Brahe använde i sin forskning!Inne i kyrkan!Epatraktor stod parkerad där!Här kunde man gå ner i ett valv och ta del av hur det var på 1500-talet då de beräknade Mars bana!Stor lyxkryssare passerade på havet vid Vhen!Vi åker båt tillbaka till fastlandet!Sådana här lampor har de i Landskorona...

vid stationen.Tåg till Hässleholm.

HÄSSLEHOLMSFESTIVALEN!

Jag var i kväll på festivalen i Hässleholm.


 

 Rodeo på en mekanisk tjur!


SmirrCity!

Uppdaterat en del i min stad på Facebook när jag kom hem! ^__^


Byggt parkanlägningar och dammar samt planterat träd och andra växter, anlaggt Volleybollbana medmera och nu ökade populationen markant och det byggdes flera höghus och jag har även lagt ett historiskt muséeum samt uppdaterat mitt eget recidence.


Bank/Handlescentrum är också nytt!Och planterat ett vänskapsträd vid UFO-stället! ^__^

Ska snart knoppa.

*Kram!* från Smirre