Yipp! Räven är online.

Var på Second Life en stund på förmiddan! ^__^

Var en del furries i Luskwood! =^.^=

Under dagen och eftermiddan så var Internet nere igen men Olle var här på eftermiddan så jag, Olle och mor var ute och åkte bil en del och hämtade ett paket samt handlade och hämtade pizza i Broby. Jag har uppdaterat min "FireFox-Pizza" så nu är det även bacoon på den. På en modern FireFox-Pizza Next Generation är det: köttfärsås, musslor, banan, annanas, kyckling och bacoon! ^__^

På kvällen kollade vi på en Svensk polisfilm som heter Mannen från Malliorka! Den var spännande, fast Beck är ju klart bättre tycker jag.

Nu på de sena timmarna verkar Internet ha funkat så jag blev klar med min artikel om Sergaler på Hemsidan! Det finns en hel del om Sergaler på Internet.

Har varit på The Ark en stund i kväll nu när Internet verkar funka! ^__^

Träffade en trevlig blårävinna där bl.a. =^.^= Vi är rätt så många rävar i den lurviga fandomen!

Vi dansade och hade kul, en rödräv och en vit räv samt en sergal och några andra djur var med och dansade till den tuffa musiken! ^__^

Ska snart knoppa.

Kram från Smirre