Hej!

Zebra och jag har varit i Kristianstad och jag var inne på Clas Olsson och köpte en liten blå led-lampa som ger blått sken, har tagit vara på lamphållaren från Safethyllan och testat att den funkar med den blå led-lampan som jag köpt för 49 kronor på Clas Ohlsson. I morgon har jag tänkt montera den i mitt vapenställ och kommer vara läckert med blå belysning på min M16, Kalasjnikov, M60, MP5 och XM8 med flera bössor jag har. Apropå bössor så börjar skyttet i Augusti, får se om jag lyckas skjuta mig till guldmärke med 3 stjärnor under hösten.

Hälsat på mor också och tog med hennes laptop och hjälpte henne att koppla upp den mot wifi. Vi fixade med ekonomin osv och pratade en lång stund. hade planerat att åka ut till Norra Sandby för att paja jyskgarderoben och tapetskåoet som ska slängas på eldhögen. Hade med yxa och kofot för ändamålet. hade tänkt klippa en del gräs också. Men drog ut på tiden hos mor och sen skulle Zebra hämta sin hund och stora kaffetermosar som vi ska ha på Tindrafesten sen i Juni. På måndag ska jag och Blåräv åka till Lund med tåg för att se på teater där en vän till mig medverkar. Gått en runda här på FoxHall med Zebras hund och fixat med mina katter. Ska tvätta i morgon och se om jag kan kopla loss Foxxen (Den trasiga datorn) och se om jag kan kopla in gamertangentbordet och joysticken i min nya dator och hitta drivrutiner för dessa på Internet. Under förmiddan körde jag in Black Hawk Down på min nya dator + expansionsuppdragen Team Sabre.

Zebra och jag har diskuterat Genevekonventionen, den innefattar en hel del om hur man får och inte får agera i krig. Dock följs inte den alla gånger.

Sergal Nation på Second Life har skrivit en konvention om Sergalers rättigheter och väl, men någon intolerant människa gör sig dum över detta på YouTube.

Här kan man läsa fakta om Sergalerna och deras historia!

When your friend gets a new high end PC and you're jealous AF!

HÅRDROCK! HIGH VOLATGE MED AC/DC!

NYHETER!

Nu säger Grönland ja till samkönade äktenskap!


Svenskarna börjar tröttna på oss!

Flyktingar tittar på oss när vi äter!

Han är 19-åringen som körde på tiggaren!

Dags att knoppa nu.

*Kram!*