Rävar från FaceBook! =^.^=

Mjuka, gosiga och håriga kvalitetsrävar! :-D


Dagen!

Hämtade min moster i Hässleholm vid Tjotahaiti-husen och har varit i mors lägenhet och plockat och fixat, kört ut en del torrvaror och kryddor till mors lägenhet! Vi köpte mat hos Argentina och hon har nu köpt upp pizzerian vid Pingstkyrkans Second Hand och den heter nu Argentinas Kök - så vi beställde pannbiffar där och åt i mors lägenhet! Och vilka pannbiffar hon gör! Yay! ^__^

Var hem till Blåräv idag och kelade lite med hans katter och kollade på den här bänken som han hade, men den är för kort för mitt akvarium. Ca 60 cm,s TV-bänk på hjul.

Silverräven och jag får kolla på Second Hand eller förmedlings Centralen i morgon. Ska ju köpa 3 stolar och en fotpall också till min lägenhet.

Visade min moster min lägenhet också och hon tyckte den var fin!

När vi kommit hem så har vi hängt ut min stora matta på vädring, så ska den dammsugas och ångtvättas i morgon. Sen ska den ut till min lägenhet! ^__^

Någon hade postat detta fina "Drakbord" på FaceBook och jag hade gärna velat ha ett sådant! Hade blivit superfint om det stått i någon hörna i lägenheten som läsbord. Dock är det nog svårt att få tag i ett sådant och Pingstkyrkans Second Hand lär nog inte ha något sådant då de nog skulle uppfatta att bordet var hedniskt! :-P 

Fenrisulven vandrar över Himlavalvet och förkunnar att Vilddjurets makt är fullbordad och hans tal är 666, cyklopräven Ragnar från SveaFur sticker ut sin tass från Valhall och pekar ut vart jag ska finna mitt Drakbord!

Iaf tasspall och 3 stolar ska inköpas och har inte Second Hand någon robust bänk som är ca 1200 mm lång, så får vi kolla på förmedlingscentralen i Tyringe. Akvariet är 800 mm långt, 350 mm brett och 400 mm högt.

Hållit på med min virtuella bondgård i kväll och gjort en massa saker och b.la. rispuddingar och sålt + lite blomsterarangemang och tofflor etc. Sålde saker för 460 000 och fick nu

På mitt konto! Yay! behöver dock 3 000 000 för att köpa mer mark!

Har också piskat min stora blå matta och den får hänga ute i natt, så ska jag dammsuga och ångtvätta den i morgon! Sen ska den ut till lägenheten! ^__^


FURRYART!

Flera nya favoriter på min FA! - Både rävar, vargar, hundar, sergaler och MLP! Bläddra framåt för att se mer!

Furryteckningar från FaceBook!


Fakta om Fennecrävar! =^.^=


Tassköping och KitsuneRiver!

Sergalområdet vid Tassköping och KitsuneRivers floddelta växer snabbt med högteknologisk infrastruktur. Högbron håller ännu på att byggas och den ska föra mycket trafik över deltat!


DJURRÄTT! 

Vi närmar oss slutet på ytterligare en händelserik vecka i arbetet för djurens bästa. Ett arbete som ofta kan kännas tungt och jobbigt med tanke på alla hemskheter som djur utsätts för.

Men det händer mycket bra saker också - och varför inte fira fredagen med att vi idag kan glädjas åt att minst 18 000 djur har räddats undan djurförsök i Europa genom arbete kopplat till EU:s kemikalietestningsprogram!

Läs om hur och varför!

Detta arbete är möjligt tack vare Djurens Rätts medlemmar och medlemmarna i andra djurorganisationer runt om i Europa. Var med och gör skillnad - sms:a "medlem (personnummer)" till 72 901 så debiteras du 240:- och blir årsmedlem i Djurens Rätt.

Tack!

Hittade halshuggen katt på kampingplatsen! - tydligen så finns det katthatare i Norge också precis som det finns i lilla Hässleholm. (SIVO.)

Det daltas med pedofiler igen och jag tror inte att dottern har ljugit om det men i ett land som Sverige med de lagar vi har där du inte får äga och bruka vapen för att skydda dina djur och barn mot djurplågare och pedofiler - så är Sverige en fristad för djurplågare och pedofiler. Ett land där man släpper ut pedofiler och hänger ut det utsatta barnet som lögnare, ett land där det bedrivs folkmord och etnisk utrensning på vargar, lodjur, rävar och flera andra djur! Ett land där minkar sitter i koncentrationsläger för att deras skinn och päls ska bli kläder åt människor!

Sverige = djurplågarnas och pedofilernas paradis!

I USA har man iaf lite vett i skallen för där har man rätt att skydda sig själv och de sina!

Klockan är mycket, dags att knoppa.

*Kram!*