Hej! Smirre här...

Var tidigt uppe i morse, följer detta med vargen i Sörby och hoppas att den klarar sig! kollade Jaktkritikerna och Varggruppen på FB för att se vad som skrivs och vi är många som står upp för vargarna!

Varit en händelserik dag idag, på förmiddan var jag och handlade och sen under dagen så har jag hjälpt mor en del med att få fint i hennes lägenhet. Silverräven och jag hjälptes åt med att ta hål i metallen till takfläkten för sladden. I morgon ska jag fortsätta att hjälpa mor i hennes lägenhet och Zebra och Blåräv ska försöka få upp takfläkten i mors kök. Är högt i tak där!

Under eftermiddan så har jag varit iväg till en gård och plockat 8 kilo majs! Stora fina majskolvar, gick på 96 spänn. Men har så jag klarar mig under vintern.

Gått en lång runda med Silverrävens hundar i kväll och det har varit en fin kväll.

Chattat med en nära vän och ska strax knoppa.

Nyhet: SÅDANT HÄR FÅR ABSOLUT INTE HÄNDA!

*Kram!*