Yipp! Smirre hårig fluffräv med två hål i nosen är online...


Rävar från FaceBook! =^.^=


Dagen!

Har idag på eftermiddan varit i Kristianstad och fixat med lite saker. Såg på TV i Kristianstad, var ett program om konsttävling och jurryn var hårda mot de unga töserna. 3 fick bara komma till finalen. De andra kom inte med och de blev rätt ledsna.

Har spelat krigsspel på datorn!

Var jagad av en jeep och min Car15 var inte mycket att komma med mot den - här forcerar den muren och jag skjuter mot däcken och får den att sladda.Sen fick jag understöd av YellowFox som kom med helikoptern och annars så gick det bra. Sere Sergal höll till uppe i bergen med sin M82 och knäppte effektivt vakter i skyttetorn och jag kunde komma in på basen, placera sprängladdningarna och förstöra så väl de båda u-båtarna som luftvärnssystemet och radarn.

Har hållit på med min virtuella bondgård också och min angorakanin är nu fullvuxen och ger ull. Tack för nappflaskor och fick bra respons på att samla paket till djurrättsståndet också!

Har varit på Second Life sen i kväll! ^__^

Träffade den vita hermelinen! ^__^


Hängde ett tag med Y-fox!

Träffade en blåräv där också och såg på en drake som gjorde akrobatisk dans, han hade självlysande fenor men annars svarta fjäll.Minglade lite och umgicks med rävar!Dansade och hade kul, den vita illern dansade med en varg och jag dansade ensam och två nykära sergaler dansade också samt några andra randomfurries! ^__^

Jag hoppas på fler vargar i naturen och en vit jul! =^.^=

Min röst går till Miljöpartiet i valet 2014!Nyheter!


Människa tog kanin på brösten!

Finns en del att beställa från Belial Center om man vill det! - Vi söner och döttrar av Vilddjurets heliga krigare! =^.^=

Modeartlösning på bostadsbristen! Varning för ilska hur dumma i huvet en del politiker är!

Besvärande bild av Malmö!

SD stödjer minskning av vargstammen!

Angola förbjuder Islam!


Ska snart knoppa.

Zebra kommer i morgon.

Dansande räv! =^.^=

*Kram!*