Yipp! Räven är online.

Natures Warrior eller "Jag är din krigare" som den heter på Svenska är en väldigt bra film om en ung pojke som får i uppdrag av en indian att bli de vilda djurens beskyddare och som blir bästa vän med en räv och de är ute på många äventyr tillsammans. Filmen är gjord av Stefan Jarl och gjordes 1997 men är en av de bästa filmer som gjorts.

Vill visa denna sagan om en räv som kan förvandla sig också! ^__^

Idag har jag varit ledig från jobbet på gården och varit på sjukhuset i Kristianstad och hämtat en apparat som ska mäta min sömn och de eventuella problem jag har med sömnapné. Vi har storhandlat medmera också. Bl.a. köpte jag färgpennor för de jag har börjar torka och jag köpte en anteckningsbok där vi ska skriva upp viktiga saker för Japanresan!

Kollade på TV innan och det var om Mifforadio som åkte upp till Stockholm. Mifforadio är ett redioprogram som sänds från Malmö med funktionshindrade programledare och programmet kan handla om allt mellan himmel och jord. Ofta väldigt intressanta och filosofiska saker och något pogram handlade om UFOn och utomjordingar som sändes innan i sommras. Furry har de dock aldrig diskuterat men som sagt även om jag tycker furry är väldigt stort så är det främst inom data/IT och Internetvärlden som det är känt. Folk som inte lever så  mycket i cyberspace känner nog inte till så mycket om furry fandom. Så är det nog ja.

Kram från Smirre