Tass! Tass! Räven är online. =^__^=

Har spelat Black Hawk Down idag, men är tufft att komma igenom Scorepatrol. Antingen så klarar man sig inte förbi den öppna grusplanen där en skytt står längre bort med en 50 kalibers och fokuserar man på honom och de fiender runt honom - ja då ligger det en skytt med ett raketgevär på taket och spränger hela min grupp. Nå väl. Får på det sen när jag är lite piggare. Men Somalia är krig på NHL-nivå så det är tuffa bud från Mellerud. :p


På tal om krig så har jag uppdaterat saker och fixat på min bas "BlackPaw." Börjat bygga barriärer runt flygfältet men ännu inte fått Raptorplanen upplåste, men mina A-10 är klart grymma också! ^__^


Men blivit klar med anläggningen för att avfyra kärnvapenbestyckade ABM-missiler och byggt barikader runt den också! Yay! ^__^

Hållit på med gården också och fått klart silon så nu har jag betydligt större foderkapacitet så mina häns, getter och får ska inte vara hungriga mer. Solrosor är det som ger mest foder om man odlar. Alla grödor är inte upplåsta ännu. Har också planterat 2 apriosträd och ska göra aprikoslemonad, när jag sållt 9 sådna och har 100 000 i farmvillepengar så kan jag köpa mer mark. Ska då flytta alla fruktträd dit och organisera om lite på gården. ^__^ Cyberbonde! lol!


Silverräven hade hittat filmen som jag letat som en tok efter så jag köpte den av honom. Vi har kollat på den idag och den var bättre än jag trodde. ^__^


Ravand varg! =^.^=

Det har regnat hela eftermiddan så vi har inte kunnat göra något i trädgården, men det behövs regn för att grönsaker och squash och annat som vi satt ska växa, rabarbern blommar nu också. Gräsmattan tar sig också! ^__^

Silverräven och jag gjorde en fin middag, något lite speciellt. Nämligen...
  Ciderkyckling!

Har varit på Second Life i kväll! =^.^=


Dansade och hade kul, var bra musik och underbara furries! =^___^=

Hundfurries! =^.^=

Ska snart knoppa!

*Kram!* från Smirre