Rävar från FaceBook! =^.^=


Rävar som får mat! =^.^=


Idag deltog drygt 100 djurvänner i fackeltåget mot minkfarmen i Kode. Igår var det pälsfria fredagen vilket uppmärksammas världen över och fackeltåget anordnades i anslutning till denna dag för att belysa minkarnas situation. Tillsammans tågade vi med tända facklor till farmen för att visa att vi inte accepterar detta djurförtryck.

Människor från hela landet deltog och några hade även rest från Norge för att delta i fackeltåget. Ett tal hölls av en person från den norska djurrättsorganisationen NOAH som uttalade sitt stöd för kampanjen. Tal hölls också av en från den grupp som drivit kampanjen mot minkfarmen i Svedala, som nu är stängd – ”Vi har lyckats stänga farmen i Svedala vilket visar att det är möjligt, nu ser vi till att stänga farmen i Kode också. Farm för farm, bur för bur till dess alla burar är tomma” löd budskapet.

”För mig är det en självklarhet att delta i fackeltåget och visa solidaritet med minkarna. Att systematiskt utnyttja och döda andra individer är oacceptabelt” säger Louise Karlsson som deltog i fackeltåget.

Förutom fackeltåget mot minkfarmen i Kode anordnades flera protester mot pälsindustrin runt om i landet i anslutning till pälsfria fredagen. Opinionen mot pälsdjursuppfödning växer hela tiden och en majoritet av Sveriges befolkning vill se ett förbud.

SVT uppmärksammade fackeltåget. Se klippet 05:30 in i programmet:
SVT PLAY!

ANDRA NYHETER!

Efter självmordet - nu kräver pappan att mobbning mot rödhåriga ska ska räknas som hatbrott!

13 årig asylsökande slogs ihjäl av ensamkommande!


Dagen!

Har varit i Kristianstad under eftermiddan!

Sen har Danne och jag handlat ledlampor till julstjärnorna och till julkyrkan! Säkrare med sådana då de inte blir varma!

FaceBookat en del och hållit på med min virtuella bondgård!

Skaffat en till get och nappat upp den, en Sanenget! ^__^

Chattat med en nära vän och kollat lite trådar på SveaFur och postat ett inlägg på Svenska Tassar. Farejobaldo postade innan ett medelande med mitt SvF-konto som är spärrat. Ett meddelande som jag skrev till honom på FaceBook angående min svans. (Mitt SvF-konto är ju spärrat enligt överenskommelse mellan mig och Frenzee och det är bäst så för att få slippa drama och trolls osv.) Iaf så var ju det jag skrev till Farejobaldo via FaceBook relevant i diskutionen om min superfina rävsvans som Lexy gjort till mig! ^__^

Jag ha lagt upp det på min FA också!


BILDER!  :-D
*Kram!*