Den mörka vargen ligger ner och man ser hans nos sticka upp bakom grästuvan, det ser kul ut! :-D  Den vita vargens nos är dock gömd bakom den mörka vargen!

Orkade inte blogga i går, för jag tittade på Beck - Kartellen, den var spännande. Den slutade klockan 24:00, så jag la mig direkt efter. Innan dess satt jag och skypade med en annan räv!

Vilat på förmiddan idag. Senare i efter midda ska mor och jag göra äppelkakor!

Moster Ester och Moster Evy samt en väninna till dem var och hälsade på under gårdagen, de hade med sig dajmtårta och bullar! ^__^

Till kvällsmat så gjorde jag en fin salladstallrik!

Carl Gustav är ett fint vapen!

När jag gick på Furuboda så hade de en dag med tema på fred, då hade de bjudit in en  plogbilsaktivist som stod i aulan och berättade om att han och några kompisar till honom hade tagit sig in på Förvarets Materielverk och förstört just Carl Gustav gevär och han propagerade för att man ska kasta sten på poliser osv i kampen mot rasismen. Flera tyckte det var bra gjort och vi skulle sjunga sånger om fred på Jorden efteråt. Jag som militärvän vägrade sjunga och gick ut. Men då tyckte min lärare att jag reagerade dumt. Jag tror inte jag hade fått stå i aulan och propagera för att befria pälsdjur från pälsfarmer eller befria försöksdjur och bomba Samebyar för att rädda Vargar osv. Hyckleri från Furubodas sida ja!

Kristen Noja!

Fick detta via FB från en vän.

Många Kristna måste tydligen vara livrädda och ser Djävulen i allt vad kultur heter, jag vet ju själv när jag var med Pingstvännerna på 90-talet och gick och pratade med deras Pastor varje onsdags eftermidda, att jag fick höra hur fel det var med djurrätt och furry osv. Att det var Djävulens sätt att omkullkasta Guds ordning och att Furry var en ond och farlig subkultur som jag skulle akta mig för och att Furry är Antikrist och 666. Enligt Pastorn så om man ger djur rättigheter så skulle sjukhusen översvämmas av trafikskadade älgar och människorna skulle dö. Att djurrätt och furry kommer leda till mänsklighetens undergång.

Jag blev mycket ledsen och illa berörd av vad pastorn sa och slutade gå till honom och lämnade sedan Pingstkyrkan också!

Lychantropi eller Terantropi är ju just djuridentifikation och djurpersonlighet, som är det centrala i Furrykulturen! Detta ses också som något ont enligt artikeln. De som är kristna och så konservativa i sin kristendom måste vara olyckliga människor som är rädda för allt och pastorer som då skrämmer upp folk i sina församlingar med att allt utanför kyrkans väggar är ont och farligt, dessa pastorer skapar rädda och paranoida individer och det är farligt. Mycket farligare än vad subkulturer, dataspel och andra religioner är!

Idag mår jag bra och har utvecklats andligt sen jag lämnade Kristendomen och min resa till Japan 2012 och besöket vid Inaritemplet tillsammans med min bästa vän som också är furrie, och att jag då konverterade till Shintoismen och tror på Inari, samt varit med på furrykonvent 2013 och 2014, har gjort mig till en mycket mer lugn, harmonisk och säker individ idag!

Inte ok att låta en pedofil komma undan!

Erkänner övergrepp
– mannen häktas inte

En man har erkänt mycket grova sexuella övergrepp mot barn i Växjö. Han ska själv ha filmat brotten.

Mannen misstänks även för att ha utnyttjat barn för sexuell posering.

Ändå häktas han inte, skriver Smålandsposten.

Häktet kan nämligen inte ta hand om mannen som behöver vård dygnet runt efter en skada.

– Det går inte att ha en person som behöver så pass mycket hjälp på ett häkte, säger åklagare Emma Berge.