Yipp! Smirre här.

Tycker Sergaler är så fina och därför postar jag en bild på en sergal här. Dock finns bara dessa varelser i fantasin och ex i furryvärldarna på Second Life kan man se dem.

I går fredag så var jag ledig från gården och jag och Otto städade rummet och plockade ordning på teckningar och andra papper, tidningar, spel och andra grejer. Vi var också och fixade nytt pass hos polisen för det gamla har gått ut. Måste ju ha ett giltigt pass nu när jag ska åka till Japan i april. ^__^

Vi fikade i Hässleholm och Ottos fru kom också dit och fikade med oss och jag var på Nisses och köpte en ny Sig Sauer för den andra har gått sönder.

Jag klippte mig också så jag har sommarfrisyr nu ochså var vi på stadshuset där jag träffade Mårten och pratade med honom bl.a. om hur vi ska lösa så jag kan koppla videokameran i den nya datorn för den nya datorn har ingen firewire ingång men han sa att man kanske kan använda en kontakt som heter något konstigt och som slutar på 32.

På kvällen var jag, Otto och mor och handlade på Maxi och sen fixade vi kvällsmat på Mc Donalds, det var gott. Var längesedan jag var på Mc Donalds.

Nu ska jag snart äta frukost.

*Kram!* från Smirre