Någon som saknar sin katt?? Dela gärna!Jag brukar inte mata katterna som kommer - men den här lilla damen dök upp på påskafton och såg inte så pigg och glad ut och jag var bara tvungen att ge den mat och kolla såren den hade osv...Den försvann ett par dagar och sedan kom den tillbaka igen och nu lämnar kattflickan inte tomten utan går efter mej var jag än är utomhus.. Hon ligger på trappan (även om det regnar) hela natten och väntar.. Då jag är allergisk har jag inte en chans att ta in henne men kan inte heller sluta ge henne mat då jag inte vet om hon hör hemma någonstans. Den var jätterädd från början men nu är det världens socialaste katt så jag misstänker att den måste höra hemma någonstans?? Har satt upp lappar osv men ingen hört av sej. Funderar på om den kan ha smitit hemifrån eller nåt innan påsk och inte hittar hem igen?? Hör ingen av sej så tar min mamma hand om henne men kanske någon ledsen husse och matte som saknar henne?