Yipp! Räven är online!

Nu äntligen så funkar min dator och mycket bättre. Nytt ram-minne och Internet är snabbt och fast nu, idag så kom min nya bredbandsrouter så nu kör jag 8 mb/s istället för 2.

En Telia-Smartbox! =^__^=

Olle har varit på övning i Norrland och det finns ett Tv-inslag här om övningen och den nya och mycket exklusiva och fina kanonen som rymmer 20 stycken 50 kilos granater i magasinet och kan skjuta med exakt precition med hjälpp av avancerade datorer som gör träffar och krigföring så effektiv som möjligt. Tyvärr finns den ännu inte som modellbyggsats att köpa - för den är så ny.

 Min tekniker som fixade igång datorn och kopplade in 8mb-bredbandet har också fåt igång min mobiletelefon med att göra en systemåterställning på den, så nu är den pluggad i datorn för att hämta drivrutiner och laddas upp! ^__^

Kram från Smirre