Yips! Smirre är online.

I måndags var jag hos tandhygenisten och kollade/polerade tänderna och sen åkte jag och besiktigade bilen, handbromsen tar inte riktigt bra på vänster bakhjul och styrleden var sliten - så det får åtgärdas, annars var bilen helt ok!

På kvällen var jag på Second Life bl.a! =^.^=

Var i Luskwood där jag träffade Tengu och några andra furries! ^__^

Var sen på raveklubb där jag minglade runt lite med andra furries! ^__^ Träffade en del nya!

Träffade Natträv  och

en fin Sergal! ^__^

Dansade sen till tuff musik och hade kul! =^.^=

I tisdags så handlade vi medmera och sen var Danne och jag och hälsade på Richard, Richard bjöd på lasange och vi kollade på saker på Internet samt pratade om servrar och helikopterflygning medmera. Hans fru satt fast i trafikkö i Lund så jag fick aldrig träffa henne, men träffade Richards barn som satt och spelade mest.

Idag har Olle varit här och Olle håller ännu på med att försöka fixa biljetter till FuzzCon, Trax hade svarat på Olles mejl. Nice! ^__^

Handlat medmera idag också.

Ska snart knoppa, är trött.

*Kram!* från Smirre