Yipp! Räven är online.

I går jobbade jag och Peter på gården, var hos tandhygenisten först på morgonen, inga hål men lite tandsten som hon plockade. Hon sa att min munhygien var mycket bättre. ^__^

På gården så gick vi flera hundpromenader och mockade i stallet samt krattade upp en massa hö bakom stallet och packade ihop ensilageplast och la in i den röda boden. Var väldigt trött när jag kom hem så jag åkte aldrig på dansen och jag och Peter hade saker att prata om.

Idag på gården så har jag och Olle gått med hundar och vi hade fler hundar inne idag samt jag har putsat ridgrejer medmera. Olle och jag har varit inne i stan och gjort ärenden och sen har jag varit inne på Second Life en stund samt chattat.

Dansade med en annan trevlig räv och tigrinna inne på Rainbow Tiger, kul att det är furries ibland på Rainbow Tiger.

Är väldigt trött nu och ska knoppa snart.

Kram från Smirre