Yipp! Räven är online.

Vi hade 13 hundar på gården idag så jag och Vixey har gått med alla hundarna, har städat i hundhuset, fyllat på vatten till hästarna osv. Fixat ett avlopp också.

Fått prata ut med kompisarna om saker som tyngt mig sista tiden och nu känns det bra och jag kommer sova bra i natt. Skönt att få saker utrett även om det handar mest om rent skräp och trams och flams som jag ägnat mig sista månaden åt och jäkligt onödigt gjort. Som sagt jag är en ganska omtyckt furrie och djurvän och någorlunda bra på att rita, så jag borde bruka mer alvar med de gåvor jag fått och inte låta furry, räv/djur intresse och mitt internetanvändande och ritande handla om agressivitet, hämnd och död. Utan fina och kärleksfulla saker som både furries och icke furries blir glada av att se.

Nå väl, ibland blir jag blind av förtvivlan, ilska och agressivitet men inte ok att allt jag kan komma över på nätet blir vapen som jag riktar mot idioter, för då blir jag själv en idiot.

Kram från Smirre