Yipp! Smirre är online.


Att värna djuren!

Jag är en djurvän och uppfostrad med att man ska ta hand om djur, skydda djur och skydda naturen osv. Och jag vill en gång för alla poängtera att jag inte är människohatare och önskar livet ur varenda jägare - däremot tycker jag att inte att människan har rätt att bestämma vilka djur som ska få finnas och inte och jag är emot specisim som vilken vettig djurvän eller furrie som helst!


FURRIES!

=^.^= Party! Party! =^.^=

Apropå furry så har Hamilton och jag anmält oss till FuzzCon och jag ser fram emot att få gå på mitt första riktiga furrykonvent!

Har fått ett tipps av en vän på ett stort furryforum som är på Engelska och där det inte är en massa drama och trollande. Det kanske vore något jag ska nappa på.


Chattat med furris och även varit på Second Life i kväll! =^.^=

Var fullt rulle i Luskwood! =^.^=

Var även en sväng inne på raveklubben, fast där var inte så mycket nu.

varit i skolan idag också, såg tyvärr inte Rickard men hoppas får träffa honom i morgon.

*Kram!* från Smirre