New Tokyo i södra Foxylvanien har ju haft en fantastisk byggboom och utveckling av sin högteknologiska infrastruktur. Men även andra städer i Foxylvanien har moderniserats avsevärt.

Tassköping som är en gammal industri och hamnstad fick ju sitt Beast Tower för några år sedan, en 666 våningar hög skyskrapa på en ö utanför hamnområdet. Senare så ändrades industrierna till renliga och miljövänliga fabriker samt mycket av den tunga industrin robotiserades och flyttade ner under marken. Industrin knyts ihop med Foxylvaniens helt datoriserade underjordiska hyperloopsystem som fraktar råvaror, produkter och materiell mellan Foxylvaniens olika städer. 

Under 2018 har helt nya suburanområden växt upp runt Tassköping och Kitanjau som förbinds med maglevtåg, samt Tassköping har fått en stor internationell flygplats. Kitanjau hade ju en civil flygplats samt 5 militärflygbaser som alla har moderniserats samt Kitanjau har även fått en rymdhamn i anslutning till en av de största militärflygbaserna.

Men nu ska vi titta på nybyggnationer i Tassköping!

Grönområden och parker kombineras med skyskrapor och högteknologisk infrastruktur. 

Vid Kitsuneriver-deltat växer många skyskrapor upp till alla de högteknologiska företag som blomstrar och hamnarna har moderniserats avsevärt.

Centrala Tassköping är verkligen lyxigt och högteknologiskt!

Det hypermoderna teknik och rymdföretaget "Vulptex" har satsat stort på att bygga ut den Foxylvanska rymdflottan.

Inom kort väntas även Tassköping få en "rymdhiss!"

Här är rymdstationer och rymdskepp som Vulptex byggt under 2018!

Rymdstation Luna Fox som ligger i omloppsbana runt Månen.

Över Foxylvanien svävar den nya rymdhamnen "Trans Star Vulpine" som är föbunden med en rymdhiss till huvudstaden Velox rymdcenter.

I högre omloppsbana cirkulerar "Vulptex Space Biodrome!" som är en rymdstation för odling och jordbruk i rymden.

"Velox Space City" är en mycket stor rymdstation som är just en stad i rymden.

Två militära tunga rymdskepp har också byggts, de har en enorm vapenkapacitet och fungerar även som hangarskepp för mindre rymdskepp.

De heter "Morning Star 1"

och "Morning Star 2!"

"Vulpadron" är en militär mycket högteknologisk rymdstation som det mesta omkring är topphemligt.

"Munk" är en ytter liggare mindre militär rymdstation med hög vapenkapacitet och hangar för mindre militära rymdskepp. Varför den heter Munk är helt enkelt för den ser ut som en munk till viss del.

"Kitsune Eagle" är det stora IT-centret i Foxylvaniens rymdområde.

"Celistic" är en interzoo rymdstation för flera olika djurarter och som ännu byggs ut, detta kommer bli en multizoo rymdstad fram över också.

Foxylvanska Rymdflottan har ett stort militärt rymdskepp av star destroyer klass samt 3 mindre militära rymdskepp som är väktare åt det planetsystem där Sergalerna har sin ursprungliga hemvist. Rävar, Sergaler och Vargar har ett mycket nära och starkt samarbete så väl militärt som civilt.

Vid datorn: Smirre Kirax