Jag tycker att vapen är bra och att man ibland måste lösa problem och försvara sig själv och de sina med vapen!

Jag har som sagt lämnat både Handihand och Pingstkyrkan, Jag har brutit kontakten med Janne, Conny och Jocke, vill inte ha med dessa falska lögnspridare att göra, avskyvärda människor som hatar furries och ljuger ihop fruktansvärda och falska saker om furries! Jag går inte på Norrängsskolan eller jobbar på SIVO, Samhall eller Röingegården längre! Vill inte ha med dessa djurhatare och furryhatare att göra eller höra deras lögner och skitsnack, jag känner bara djupt förakt för dem och önskar dem död och förintelse! De har förstört så mycket för mig och mina kamrater!

Sluta jävlas med mig och med mina vänner! Det räcker nu!

Att försvara sina vänner och sig själv! Att ta strid för det man älskar och bryr sig om! <3

Jag anser att det är inget brott och därför stödjer jag GunRights!

SUPPORT NRA!