Jag tycker det jag tycker och finns en rad starka anledningar till att jag tycker som jag gör! Jag är Furry och Djurvärnare och står upp för det jag tror på och det som är rätt, sant och riktigt! <3

Västeråsare döms efter att ha kedjat fast sig vid minkfarm!

Att Rävar flyttar in i staden kan ibland bli problem för de är som sagt vilda djur - här gör man dock en jättegrej av problemet!

Helena har assisterat idag, har tvättat och vi har fixat med akvariet med mera. Fikat hos Mor och åt upp det sista av radiokakan. 

Har chattat med andra Furries och har spelat Delta Force, skrivit lite på mitt nya FurMil-projekt - "Krigsdagbok 4" men känner att jag ligger efter en del. 

Iaf så har jag här om dan tagit hand om alla foton som var i kameran, sorterat upp samt tagit backupp på Fotoalbumet och på mitt Furryartarkiv! Skönt att ha det gjort samt då också laddade ner en del av mina hundratals Djurrättsmejl från Teliaservern. Så nu är det inte stopp på den utan går att nå mig på mejl. 

På tal om krig så har jag sen jag var yngre tonåring varit väldigt fascinerad av Vietnamkriget, Vietnamkriget tog dock slut 1975 - samma år som jag föddes. Men jag har romantiska äventyrsdrömmar om hur det skulle vara att vara med i Vietnam. Vargarnas frihetskrig som jag och några andra vargvänner höll på med när vi gick på Dammsdal i Vingåker var som sagt en lek, dock inspirerad från Vietnamkriget och från Star Wars. Vi var vargar som stred för vargars och andra rovdjurs väl mot samerna och deras ondskefulla diktatur som var ett hot mot rovdjuren. Detta var alltså en lek och ett äventyr. Alla grabbar har väl lekt krig någon gång så det är inget konstigt med det och nej, jag hatar inte samer och har aldrig gjort. Att leka är inte samma sak som att hata.

NYHETER!

Rymden!

Spår efter en nionde planet i solsystemet!

Viskningar från en döende stjärna!

Merkurius besöks av svensk teknik!

Infrastruktur!

Elon Musks första testtunnel för hypersnabb trafik öppnad!

Hot mot rikets säkerhet!

Säpochefen: Statliga agenter redo begå mord!

Terrorism!

Terroråtalade 46-åringens chatt om bilar till bröllop väckte misstankar!

Bevisningen mot terrormisstänkta männen!

Kriminalitet!

Familjen åkte på semester – bilar stals och huset rensades!

Grannsamverkan tros ligga bakom minskat antal inbrott!

Polisen: Man i 20-årsåldern död efter radhusfest!