Hej!

Känner att detta vill jag skriva!

Även om jag har ett bra liv sen jag är med i Tindra som förstår Furry och hur viktigt och betydelsefullt Furry är för mig samt vad min diagnos innebär osv - så ligger jag och funderar mycket på nätterna över det som hände när jag var med i Handihand, det som hände på SveaFur och SpChan osv och jag känner mig ledsen och frustrerad över det!

Jag tycker det är mycket bättre att vara med i Tindra, därför att Tindra har kunskaper om både Asperger och andra Autismspektrum. Även att Tindra har satt sig in i Furrybiten och hur viktig och betydelsefull den är för mig.

Dramat som var kring mig, SveaFur och SpChan var ju som sagt mest tjafs och trollen, dvs mina antagonister från gymnasiet och tidigare arbetsplatser som just ville provocera och sätta igång drama och bråk.

Att Handihand inte lyssnade på mig, utan intalade mig med att det är andra furries som gör detta. Nå väl så vet jag att några av Sveafurrisarna tyckte det var kul att det hände så mycket runt mig på Internet.

Däremot är det stort fel att Handihand och dåvarande assistenten Conny skrämde upp mig och satte paranoida griller i huvudet på mig, spelade ut mig mot de andra furrisarna. Conny fördömde så väl Furry Fandom som det här med Inari osv och ville att jag skulle gå tillbaks till Pingstkyrkan igen, att han blev förbannad på mig för att jag vägrade. Han var också i bråk med Kosovoalbanerna i Hässleholm och ville dra mig med i det bråket och sa saker som sårade mig, att om jag inte får något jobb efter Furuboda så får jag börja jobba på SIVO igen. 

När jag insåg att det inte fungerade med Conny och talade om varför till Handihand + att han bråkade med min mor så gott som dagligen, så lyssnade inte Handihand på mig och menade att det är inget fel på Conny och att de inte tänker säga upp honom. Vill jag inte ha Conny kvar så får jag lämna Handihand. - Vilket jag också gjorde.

Jag bröt kontakten med både Conny och Handihand, samt med Janne (fadder) som jag känt sen jag var 11 år när jag började på Dammsdal och som jag brukade vara hos ett par veckor på sommaren sen jag slutade på Dammsdal när jag var 16 år.

Jag kom på Janne med att utan han visste att jag hörde, att han pratade illa om de andra furrisarna och i synnerhet om en mycket nära vän till mig, jag konfronterade honom med detta och Janne klargjorde att han inte tyckte att jag ska umgås med furries och att Internet är inget att glorifiera då pedofiler kan ta kontakt med unga pojkar och att furryvärlden är full av pedofiler och Satanister osv. Jag hade stort förtroende för Janne fram tills dess, jag har också fått veta att material som jag get Janne som är känsligt har på något sätt hamnat på trollservrar + att trollen hackade Zenu eller att Zenu läckte, i Zenu fanns en hel del material som bara Handihand, Janne och min läkare skulle ha tillgång till och Zenu var något som jag byggde på uppmaning av Handihand för att underlätta om det var saker jag ville ta upp. Detta material sprids som löv för vinden på olika chaner än idag. 

Jag gick med i Tindra för de har kompetens om autism/asperger, vilket inte Handihand hade, utan de hade kompetens om kroppsliga funktionshinder, vilket de sa redan när jag gick med i Handihand 2004.

När jag då lämnat Handihand och är med i Tindra så har jag Jocke som assistent. Mobbarna tror fortfarande att jag är med i Handihand och de spammar ner Handihands gästbok med dumheter och gör detta i mitt och andra Furrisars namn samt skriver dumheter på ett fejkat mejlkonto i mitt namn till Handihand och till Conny och till omsorgscheferna på Kommunen. 

Då ger Handihand Jocke order om att spärra de flesta sidor som har med Furry att göra, SpChan var ju redan spärrat sen tidigare. Jocke sätter även in "Smirrekoll" på datorn, vilket ger honom möjlighet att övervaka vilka jag chattar med och umgås med, läsa mina mejl osv. Han tar bort vissa av Furrisarna som vänner för att _han_ tycker de är olämpliga eller har _fel_ åsiker. Han förbjuder mig att skaffa FaceBook. Han ska sitta med när jag chattar och voicar med andra Furries och när jag är på Second Life, han ska övervaka och lägga sig i hela tiden samt gör många dumma, ogrundade och kränkande uttalanden som de andra furrisarna och även jag blir illa berörda av. 

Dessutom under arbetspassen ute på Rävninge så pratar han hånfullt om furries till dem som har Rävninge, samt slår i mig en massa paranoida griller om hur onda och farliga furries är, att vanliga människor hatar furries lika mycket som föräldrar hatar pedofiler. Att furries är satansdyrkare, knarkare, ekoterrorister, sexualdårar, tidelagare osv är idiotiska påståenden han kommer med.

Han säger också att visar man öppet att man är furrie, har furrybudskap på tröjan eller går med svans osv så riskerar man att få en kniv i ryggen eller en kula i huvudet, för de flesta människor hatar furries och att furry fandom är den mest hatade och avskydda gruppen i samhället.

Han sa också att folk är förbannade på mig  och hatar mig för att jag inte ser skillnad på djur och människor + en massa andra saker som skrämde upp mig.

Att de som har Rävninge var rädda och oroliga över vad som skrevs på SpChan och SveaFur, dumheterna och lögnerna om mig, som Lars Ohlsson skrev på ridskolornas forum osv, att de säger till mig att de är livrädda för dem jag umgås med på Internet och undrar vem Lars Ohlsson är och vad sjutton det är ja är inblandad i. När jag försöker förklara begrepp som "Chanbräda" "Troll" "Lulz" "Furry Pride" "Subkultur" "Memes" osv så begriper de inte ett jota av vad jag pratar om, utan blir ännu mer rädda. (Lars Ohlsson dog 2013.)

Inte konstigt att jag var fullständigt paranoid och skulle skaffa vapen, gick jämt med kniv på mig och tittade mig oroligt omkring om jag så bara skulle handla. Höll på att slå ner killen med en kofot som hade med en elektronisk apparat och skulle läsa av elmätaren och som jag då uppfattade som att han skulle hitta på något trollskit med datorn då han stod utanför fönstret med en apparat som han riktade mot datorn. Tog kontakt med Hell´s Angels och ville köpa vapen och ammunition av Hell´s Angels, att jag skulle gå beväpnad på Rävninge för att skydda djuren där och mig själv mot Lars Ohlsson och andra som kunde tänkas skada djuren och misshandla mig osv, p.g.a dumheter som trollen skrev och hur uppskrämd jag blev av hur Jocke, Conny, Handihand och även de på Rävninge reagerade på dramat som var kring mig. Och ja, jag hade inte tvekat att skjuta verkanseld om någon okänd person hade rört sig runt hästhagen eller om jag mött en okänd person i skogen när jag vallade hundar.

Jockes och Connys lögnaktiga och hatiska dumprat om furries, att de tyckte det var roligt att skrämma upp mig och göra mig paranoid, hade kunnat göra mig till en mördare och att jag suttit på sluten anstalt idag.

Hur som helst så hörde aldrig Hell´s Angels av sig, de insåg väl hur paranoid jag var då och skulle vara omdömeslös och fullständigt livsfarlig med ett skarpt vapen.

Att Handihands, Jockes och Connys agerande skulle bero på okunskap om furry fandom och vad vi är och gör och inte är och gör.

- Det är ingen ursäkt för deras agerande och att förstöra mig i psyket och göra mig fullständigt paranoid! 

De assistenter jag har genom Tindra och ledningen på Tindra har satt sig väl in i vad Furry är, ordnade så jag kom iväg till Japan 2012 och kunnat åka på Nordic Fuzz Con osv och att de ser att Furry Fandom är något som är viktigt och betydelsefullt i min tillvaro + att jag flyttade ifrån den jävla redneckhålan Norra Sandby och bor i Finja där jag trivs mycket bättre, har en toppmodern och kraftfull dator utan lås och Smirrekoll, hyfsat snabb uppkoppling samt har FaceBook och tillgång till mycket mer furry än jag kunnat drömma om och mår riktigt bra av det.

Har ju gjort att jag sakta men säkert utvecklats till en harmonisk furry och inte ett paranoidt nervvrak som jag var under många år!

*Kram!*