2007 var SveaFur navet i Svensk Furryverksamhet men idag fungerar Furryverksamheten annorlunda med säkrare plattformar och nätverk och andra admins med mer ansvar och kunskap.

Att det blev som det blev på SveaFur berode ju delvis på att jag "bjöd på mig själv" vilket läraren på Furuboda uppmanade mig till för att lära känna andra furries bättre och de skulle lära känna mig bättre.

Detta resulterade i att SIVO-människorna kom in på SveaFur och bråkade. SIVO-människornas hot om en D-Dos attack lamslog admins handlingskraft att stoppa dem. Användaren "Anonym" skrev fruktansvärda saker riktat mot både mig och flera andra Furries, mordhotade en Furrie som då var 14 år och "Anonym" gormade om "Redneckfile" och att jag skulle inte vara bland Furries osv. Rätt uppenbart att "Anonym" var just den person som förpestat tillvaron för oss Furries under många år och som var elevassistent när jag gick i gymnasiet. En rovdjurshatare, tjuvjägare, homofobiskt högerextremist som hatar främst Furries och Djurrättsaktivister. "Anonym" är avliden sen 2013 så jag och andra Furries behöver inte vara rädda för honom längre! Han är bra som matta på Rävarnas raveklubb nu mera, att han trampas under Rävarnas tassar! Rätt åt honom så som han hatade Rävar, andra Djur och oss Furries!

Det är nästan ingen Furrie idag som använder SveaFur längre, utan Svenska Furries har säkrare och bättre kanaler och plattformar.

2020 drar Försvarsmakten igång sin Cybersoldatutbildning, det skulle Försvarsmakten ha gjort redan 2005 eller 2006 och att SveaFurs admins hade gått cybersoldatutbildningen samt att jag själv skulle haft bättre social kompetens och förstått innebörden av att "bjuda på sig själv" - så hade dramat och allt som följde i det kunnat undvikas förhoppningsvis.

LÄS ÄVEN OM FLYGVAPNET!

LÄS ÄVEN OM SPECIALFÖRBANDEN!

- Viktiga enheter som bland annat skulle kunna fungera effektivt för att skydda naturreservat, Vargar och andra vilda Djur som är en viktig del av Sverige och Sveriges fauna!

*Kram!*