Yipp!

Smirre här, sista dagen i Stockholm!

Idag åker jag hem till Finja igen, jag är mycket glad och nöjd med att varit med på ett fantastiskt furrykonvent. Igår så var det koncert med Chama och andra furrymusiker, b.la. två låtar på Japanska först, sen en Engelsk version av Vargsången från Ronja Rövardotter och en sång från Lejonkungen.

Jag umgicks med KiroFox en del i går, en mycket trevlig furry. Spocha ritade och visade på storbild.

Missade dock kampsportsuppvisningen för den var på förmiddagen och då var jag på väg till NFC i Upplands väsby, tåg från Södertälje. Jag har ett nytt Stockholmskort då det jag hade var föråldrat. Många i Stockholm har en app i mobilen nu mera för att åka tåg och tunnelbanan.

Här är fursuitparaden sen i onsdags. Den grönvita Sergalen syns i paraden, dock träffade jag inte på Sergalen sen.


Det var disco på kvällen också!

En vit fluffig furry!

För att se mer följ NFC-Twittern!

(Bilder hämtade från NFC-Twittern.)

*Kram!*