Det är alla tiders superkawai fina konvent i år, ett nytt och megastort hotell. En skyskrapa på 24 våningar och väldigt lyxigt och fint. Jag bor dock hos min furryvän i Södertälje men är på NFC dagar och kvällar, samt kollar en del annat i Stockholm. Det är fortfarande vinter i Stockholm medans det snart är vår hemma i Finja.

Igår åkte jag tåget från Hässleholm till Stockholm, mötte upp andra furrisar och vi var på Mall och åt + att på Mall som verkligen är megastort så hade de visning av Tesslor. Jag fick provsitta och undersöka en mycket fin och dyr Tessla. 1 400 000 är priset på den. Den var highteck och en överdimensionerad GPS hade den.

Idag på NFC så var jag på bassaren, köpte furryart av Spocha och det var kul att träffa både Spocha och Antila IRL. Antila sa att jag är en legend inom Furry. Jag är bara väldigt glad och tacksam över att vara en furry bland andra furrisar och furrisarna och furrykulturen har format mig till en mer empatisk och ödmjuk person som är nyfiken och öppen för nya saker. Sen lever jag ju ett helt annat liv idag där jag får ta egna beslut över mitt liv och då väljer jag furry fandom för där trivs jag och det har betydelse.

Träffade även min vän KiroFox både igår och idag, samt träffat nya och gamla furrisar. Mickel, Vitvargen, Lupus, Timmy, Vlad, Lexy, Zeb, Rico med flera. I morgon ska kampsportsuppvisningen vara. Ska höra närmare med Mickel tid och plats. Mickel tränar Akido och har gjort ett bra tag.

Såg två Sergaler i fursuitparaden, en grön och vit och en svart,röd och vit. Han dock inte ta kort på dem. Men tog kort på flera andra furrisar. De är i kameran men datorn som jag lånat av min vän har ingen SD-kortläsare och kabeln som pasar i min kamera ligger hemma i Finja. Min Dator.se som ligger här i Södertälje har stängt i morgon, så de fotona får jag ladda upp när jag kommer hem. Annars hade jag kunnat köpa en kabel på Min Dator.se.

Här är några bilder som är tagna av andra furrisar på NFC och hämtade från NFC,s Twitter.

Furrisar i bastun!

Sergal som spelar krigsspel!

Söt Furry!

NFC TWITTER!

Fortsättning följer!