Tass! Tass! Tass! Räven är online!

Hej Internet, inte varit så mycket Internet nu sista dagarna då det varit mycket i trädgården och idag har jag varit på Tindras sommarfest i klippan och Silverräven och Zebra var grillmästare. Körde lite Internet i går, chattade lite och fick igång Farmville igen. IRL så klippte jag gräs och körde trimmer här i går och Silverräven och jag byggde denna och fyllade med jord.


Som jag satt jordgubbsplantorna i, så hoppas man på lite egenodlade jordgubbar.

Typ får vattna varje kväll både dem och gräsmattan som nu börjar gro.

I tisdags så såg jag och Zebra ett programm på Animal Planet om ett par gubbar som fångade förymmda alligatorer som förrirat sig in i folks trädgårdar i Florida. På 112 har de visat en tragisk händelse med en kvinna som körde MC och skadade sig då hon krockade med en bil och poliser i Västerås som fick ta hand om en pappa som var full och hotade sin fru och sina barn så han fick flytta ifrån dem.


Fin fjällrävstjej! LOTTA! =^.^= Murr! I love you! <3 <3 <3


Rävar som busar! =^__^=


Hårig räv med två hål i nosen njuter i solen!  :-D
Nya favoriter på FA!  Djurensrätts riksstämma 2013!´

  Sammanfattning!

  Handlingar!

På sommarfesten idag i Klippan så filmade jag så jag har laggt in filmen om det i DVD-recordern. Handlat och fixat grejer under förmiddan också samt vattnat i trädgården.

Nu är jag supertrött och ska gå och göra mina rävgosedjur sällskap.

*Kram!* från Smirre