Yipp! Räven är online.

SKOLGÅNG!

Gått bra i skolan idag fast varit strul med skolans server, roligt att träffa min kompis Rickard och jag vill till skolan igen i morgon. Vi kör med Forden till skolan så struntar vi i f*ckin "StrulRes" (Samres) och sen jag och Marrianne kom hem så har vi bl.a. kollat på foton från när jag var i Japan i våras och jag och Loliraver har suttit och fånat oss om glödlampor och nosar med två hål i och håriga rävar och håriga katter. Tycker Loliraver är riktigt rolig när man får sitta och vara fånig utan att någon är elak.   ;-)

FURRYATRIBUT!

Mitt örondiadem är klart och helt tipp topp och modifierat så det inte ska kasa fram eller bak, Marrianne hade dock glömt det i köket hemma hos sig men hon tar med det nästa gång, för jag ska ju klart ha mitt riktiga rävdiadem när jag ska på NFC! =^.^=

KATTER!

Chattat lite om katter och kattomsorg med en annan räv och kollade på ett vi reportage om Pao! Tycker Pao är modig, snäll och stark som vågar visa att hon är en person som identifierar sig med katter och tycker det är fel att folk mobbar henne för det, det skadar ju ingen hur hon vill leva och vara! Stå på dig Pao och jag känner igen mig själv i dig - med mitt sätt att leva i min rävfursona! ^__^

SECOND LIFE!

Har annars hängt på Second Life en del i kväll! ^__^

Var vid Shintohelgedomen på Second Life för en stunds meditation!

Var sen i Luskwood och där var en del aktivitet, fast Tengu och Clinton syntes inte till.

Var på Arken också ocj där var ett par harar som dansade och hade kul! ^__^

Träffade modige och tappre kamrat Y-fox där också! Gjorde honom sällskap en stund! =^.^=

Satt och lyssnade på musiken och skänkte 10 Linden till DJ,n för jag gillade musiken!

*Kram!* från Smirre