Yipp! Smirre här.

Var ett tag sedan jag tittade till rävlyan med webcam - kollade nu i kväll och rävungarna har vuxit och honan är ute för tillfället! LÄNK!

RÄVAR!  

Ett gäng lyckliga Sergaler! =^.^=

Är rätt trött och sliten efter allt bärande i samband med min och min moders flytt till varsin lägenhet! Ikväll så har jag vilat mest och sovit några timmar. Sen kollat på Aviators på Discovery och det handlade b.la. om segelflygning och avancerad segelflygning! ^__^

Att segelflyga är speciellt, jag har segelflugit en del i unga år och även flugit Cessna och Piper i unga år med instruktör. Har åkt helikopter två gånger i mitt liv men aldrig flugit en helikopter, det är rätt svårt att flyga helikopter men också väldigt speciellt. I F-10,s flygsimulator har jag ju flugit JAS-39 Gripen och J-35 Draken och i datorspel har jag dock flugit det mesta inom stridsflyg. Alltifrån A-10 Thunderbolt, F4E Phantom, F-14 TomCat, F-15 Strike Eagle, F-16 Fighting Falcon, F-18 Super Hornet, F-22 Raptor, F-35 Lightning, MiG-29 - till F-117 Nighthawk, B-2 stealtbombare med kärnvapen, SR-71 Black Bird och t.o.m rymdfärjan. Har även i datorspel flugit helikoptrarna AH-64 Apache och RAH-66 Comanche.

Innan idag så körde vi ut en del köksgrejer till mors lägenhet och sen var jag och Blåräv i min lägenhet.

Jag kan dock inte ha akvariet i hallen som jag tänkt för att dörren till assistenternas rum kommer slå i akvariet. Så den nya planen är att skippa det här med soffa och ha två fåtöljer och glasbord i vardagsrummet - så kan akvariet stå under fönstret och då kommer det förtretliga röret under akvarieställningen. Så är ju problemet med röret löst! ^__^

Kommer bli fint med akvariet och Natures Harmony ovanför! ^__^

Och japp, akvarium gör sig bäst i vardagsrummet där vi kommer vara mest och vänner som besöker mig får se det! ^__^

I morgon ska jag och Silverräven montera ihop den stora bokhyllan som ska vara vid ena väggen i hallen och det är mätt och uträknat! Så att jag kan få upp mina SMB-böcker och pärmar med mera!

Sen MDF-hyllan för mina modellflygplan är också måtten klara på och vi ska bygga den här i Norra Sandby och sen transportera den till Finja. För den ska målas ljusblå!

Köpte mat på MC Donalds och tog med hem efter att jag hjälpt mor i hennes lägenhet med uppackning av glasföremål och ljudböcker med mera!

Varit på Sergal Nation en stund under eftermiddan!

Sergaler är vackra, kloka och sympatiska varelser! ^__^

Alltid kul att vara där och är lugnt och fridfullt och väldigt vackert med marmor, växter och vatten och bäst av allt, människor är inte välkomna där! ^__^

DJURRÄTT! 

Norska Økokrim grep imorse tolv personer för illegal vargjakt. Personerna greps i Trysil, Engerdal, Stor-Elvdal och Elverum. Platser som inte ligger mer än några kilometer från svenska gränsen.
Gripandet är ett resultat av spaningar som pågått under vintern mot grupperingar som, enligt polisen, driver organiserad, illegal jakt på varg. Det skriver Økokrim i ett pressmeddelande.

Hur många vargar som dödats eller om vargarna hör till svenska revir är ännu inte klart.

Vi gör skillnad! Alla ni som samlat in namn, varit i kontakt med lokala butiker, skicka mail via vår webb och uppmuntrat andra att göra det - var extra stolta idag!

Nu fortsätter vi framåt mot ett Sverige utan hönsburar:

- Skriv till Willys och Coop och tacka dem för deras positiva besked.

- Skicka iväg vårt färdiga mail till ICA och be dem upphöra med försäljningen av burägg: www.djurensratt.se/engagera-dig/blixtaktioner/ica

BLI MEDLEM! Sedan vi lanserade vår kampanj mot försäljningen av burägg har nu fem stora kedjor tagit ställning för hönorna. Tillsammans är vi svåra att stoppa! Sms:a "medlem (personnummer)" till 72 901, du debiteras då 240 kronor och blir årsmedlem i en organisation som gör skillnad.

VIDRIGA BROTT OCH VÅR TANDLÖSA LAG!

DJURPLÅGARE GÅR LÖSA I HÄSSLEHOLM!

21 ÅRIG MAN MISTÄNKT FÖR BARNVÅLDTÄKT!

Det är en skyldighet att skydda sin familj, barn och skydda djuren osv och vad varje ansvarskännande och empatisk person gör - lagen är dock knepig eftersom man inte får bruka vapen för att skydda sin familj, sina barn och sina djur - I USA får man det och ja, jag är för GunRights fast folk kallar mig vapenfanatiker och krigshetsare och jämför mig med furrykulturens motsvarighet till Anders Breivik. Men det handlar om att skydda de mest utsatta - barn och djur!

Jag drar slutsatsen att de som är motståndare till medborgargarden, GunRights och att bära vapen.

– de tycker tydligen att det ska vara fritt fram för pedofiler, våldtäktsmän och djurplågare!

*Kram!*