Yipp! Smirre är online.

RÄVAR! =^.^=


SELFIE! :D
Danne sommarklippte mig i förrgår!

Låter pumpen stå och rena vattnet några dagar så det blir klarare, är mycket klarare idag än det var i går!

I går kväll kom min granne, Tom med en hink med lite fler växter som han har överskott på och vatten från sitt akvarium, så jag snabbare får igång en biologisk aktivitet i mitt akvarium så jag om någon vecka kan åka och köpa fiskar! :)
Idag kommer en vän och hälsar på mig som gärna vill se min nya lya! :D
Silverräven jobbar idag, så då har han sina två hundar med sig också! :D

Fick ihop 3 000 000 så nu har jag köpt en bit mark till! Så jag kan fortsätta och bygga ut min bondgård!


Nyheter!

Ko skadad av ölburk!

Här har vi 890, vanligtvis en frisk och kry ko och fick sin första kalv för inte så länge sen. Men har nu insjuknat och har slutat att äta. Pga av ett jävla rötägg som valde att slänga ut en aluminium burk ur bilen. Som sedan har strimlats i slåtterkrossen för att sen hamna på någon av kornas tallrikar. Denna gången var det 890 som hade den oturen. Tack till dig ditt lata helvete så ska någon annan behöva få lida för det. Med dyra veterinär kostnader kan man bara hoppas på att hon blir bra men oddsen är små.
Tänk nästa gång du får för dig och kasta en ölburk eller dylikt att det är någon annan som få lida för det och med det LIDA. Lata jävlar..

Trots det dåliga vädret har vi tillsammans med vårt moderparti haft ett mycket lyckat torgmöte i Sandviken idag!

Köpte surfplatta som var använd och full med porr!

Ryssland vill förbjuda Karlsson på taket!

4 Zigenare blev nekade att handla på Maxi!

Flicka död och polisen misstänker mord!