Yipp! Smirre - mjuk, fjunig, hårig, luden räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat är online. :-D

Ryssland! - En fiskare träffar och matar en vild räv! ^__^

RÄVMJÖLK!

Lunch time! Here 6 out of the 7 cubs are having some milk from mum!


Akvariet har stått och gått i några dagar nu sen jag fick en spann med vatten från min granne, Tom, som vi hälde i akvariet så under gårdagen så var jag och köpte mina första fiskar! (mor sa att jag fick köpa fiskar för ca 100 kr.)

Det blev en fin blå slöjfisk som var lite dyrare, 4 neontetror och 2 Black Molly varav den ena faktiskt är gul och det är ovanligt. :)

Fick fiskarna i en plastpåse som skulle ligga och flyta i akvariet ca 20 minuter.
Här är bilder från fisk släppet då! :)

Idag assisterar Zebra, så jag får be honom att hjälpa mig att fylla i för kanalpaket för 129 kronor i månaden!

Dessa kanaler är jag beredd att betala för och vill kunna se på min TV! ^__^

WOLF POWER!

Fin futuristisk BMW modell cabbe!

Hade man velat ha att köra med under sommaren! ^__^

Konst!

Gillar den här bilden, just för den är snyggt gjord och fantasi men ändå så att man kan tänka sig in i situationen. Hemglassbilen och dinosaurier!

En konstinstallation som jag velat göra som ska heta "Hyllning till all världens musik" som också är just konstig. Installationen ska då vara ett helt vitt rum och mitt i rummet ska det hänga en CD i ett rött snöre från taket och CD,n ska hänga exakt en meter över golvet. Tanken med mitt konstverk är att det ska visa att all musik är ren och god!

Iden till konstverket kom jag på för några år sedan, när jag bodde i Norra Sandby så hade jag fått tips på att man kunde hålla hjortar och rådjur borta från fruktträden genom att hänga upp CD-skivor i träden. Självklart CD-skivor som misslyckats vid bränning då.

Nyheter!

Sluta förhärliga jakt i SVT! - avskyvärt att förhärliga mord på vilda djur!

Han är hatad av alla efter grym kattattack! - Vilken idiot till djurplågare alltså! :o Jag anser att djurrättsaktivister och furries skulle ha laglig rätt att äga och bära vapen för att förhindra sådant här!

Bakbunden och misshandlad! - Hade det äldre paret haft vapen i hemmet så hade de kunnat försvara sig! Inför GunRights nu!