Godkväll! Smirre är online.

IT! - Så bygger du ett kraftfullt Wifi-meshnätverk med vanliga routrar!

Har suttit i kontakt med Telia via 90200 från Mors lya där telefoni och Internet funkar delvis och fått igång mitt mobila Internet nu. Här finns relaterade uppgifter om mitt Internetstrulande!

JOURNAL!  FORUM!

Varit i Luskwood en stund på dagen och umgåtts med andra furries!

Träffade någon slags ny Drake samt Clinton!

Samt en ny Räv och några andra!

Det är vår i Luskwood och det odlas solrosor och pumpor!

Under eftermiddagen så har Zebra och jag handlat. Funkade bra på City Gross men på Kvantum så hade åskan skadat deras elektroniska system så scannrarna funkade inte och inte att betala med mitt Mastero Card utan Zebra fick betala med sitt betalkort som funkade. Det jag köpte på Kvanutm var frukt och grönt så mina varor kostade 104 kronor, får föra över det till Zebras konto sen från min bank.

Tillbakablick på Furuboda! – Missad IT-säkerhet!

När jag gick på Furuboda så en dag var läraren upptagen med annat och vi skulle vi ha en dag som vi inte skulle hålla på med datorer och Internet, utan vi åkte ut till en bondgård och kollade på deras får. Det var väl inget fel med det. Dock på bondgården så var det en sak som påverkade mig väldigt starkt och psykiskt på ett negativt sätt.

Mannen på bondgården hade skjutit en Mård och kvinnan som visade oss runt hade den döda Mården och gick runt och svängde med den och berättade att hennes man hade skjutit den och sen skulle flå den och sälja skinnet.

Jag tyckte detta var fruktansvärt obehagligt och vidrigt. Jag försökte sen förtränga det och fokusera på uppgifterna när vi var tillbaks på Furuboda, senare på eftermiddagen så skulle vi ha idrott och i idrotten ingick diverse bollövningar som Bockia och jag tappade räkningen, ville ha hjälp med poängen av en tjej som gick på allmän linje på Furuboda och förklarade för henne att jag har svårt att räkna på grund av att jag har Aspergers Syndrom, hon hade väl själv problem för jag fick till svar att jag är en fet och efterbliven idiot om jag inte klarar att hålla räkningen på mina poäng själv.  Jag bröt ihop fullständigt av att få ett sådant bemötande av den här tjejen och fick åka hem direkt.

Efter händelserna den dagen så mådde jag väldigt dåligt psykiskt och var sjukskriven i tre veckor. Min lärare sa att jakt är en sak som ingår i lantlivet och att det var olyckligt att det här med Mården var så obehagligt för mig och att jag dessutom missade en del av kursen i IT-säkerhet som vi skulle ha följande veckor.

Dennis tyckte dock att så blödig får man inte vara, att jag sitter gärna och spelar Counter Strike eller tittar på krigsfilmer på rasten men klarar inte av att se jakt. Men liksom, Counter Strike är ett spel och det är på låtsas. Att skjuta ihjäl och skända ett värnlöst djur är lika obehagligt som om man skulle gjort så med ett litet barn. I krig så är både sidor beväpnade, när det är jakt så är djuren helt värnlösa mot jägare med vapen. I mina och andra djurvänners ögon är en jägare en lika ond person som Anders Breivik eller en skolskjutare. En militär går inte och skjuter ner dem som är obeväpnade och oskyldiga för sitt nöje, utan en militär strider mot andra länders militärer på lika villkor.

UFO-HUNTERS!

UFO-Hunters handlade om en ny superstor bas som är det nya Aeria 51 och ca 3 gånger så stor som Aeria 51. Aeria 51 Finns med på Google Earth men denna nya basen är täckt med vitt på Google Earth.

Basen är mycket hårt bevakad. När filmteamet åkte på en av de dammiga grusvägarna in mot basen så dröjde det inte länge för än militärpolisen dök upp stoppade dem och krävde legitimation och papper på att de hade tillstånd att köra utanför huvudvägen. Militärpoliserna var offensiva och sa att de absolut inte får ta några bilder eller komma närmare för då kommer de konfiskera allt material och ställa dem inför brott mot USA,s säkerhet och att de kan få 20 års fängelse eller mer.

En bonde som bor strax utanför säkerhetsområdet berättade att han har sett dem skjuta med en mycket kraftig laser mot himmeln och att han har sett UFO,n flyga tillsammans med F-16 plan och att han sett även F-16 plan som har aktivt kamouflage och kan göra sig osynliga och sen dyka upp igen.

Efter mycket om och men så fick de träffa en kvinna som jobbar med basens ansikte utåt och hon sa att hon varken kan eller får säga eller dementera att det förekommer UFO-aktivitet där, hon sa att privata teknikföretag utvecklar skydd och teknik åt militären men vilka de företagen är eller vilka typer av experiment de utför och vad de testar är hemligt.

UFO-Hunter teamet fick via hemliga källor veta att rymdfärjan har möjlighet att landa på basen och att basens eget luftrum sträcker sig ända ut i rymden från jorden.

En annan person som är intresserad av UFO,n hade kört längre in på skyddsområdet och då dök attackhelikoptrar upp, en av helikoptrarna hovrade ner rakt framför hans bil och siktade på honom med Gatlingkulsprutan och han såg att piloten tittade iskallt på honom genom visiret och skulle ha skjutit om han inte vände om.

En källa som jobbat där men gått i pension sa anonymt att de testade även biologiska vapen som Q-feber och papegojsjukan, vad sjutton det nu är.

2 killar från UFO-Hunters cyklade en annan väg in på området för att inte upptäckas så lätt och från en höjd kunde se delar av basen. Där fanns flygplan och helikoptrar utan märkning och stora silvriga byggnader utan fönster. Samt flygledartorn.

TV-KVÄLL!

GW,s mord på TV4 handlade om ”Svarta Änkan,” en kvinna som tagit livet av flera män och som har missbruksproblem, hon har levt ett hårt liv och efter att satt eld på en lägenhet och bränt inne sin 3e man så sitter hon inne på livstid. Hon har diagnostiserats med ADHD i vuxen ålder! Hon heter Carina Frödin på riktigt och här är en artikel om henne!

Har kollat på TV4 nyheterna och ska snart knoppa. I TV4 nyheterna så pratade de om att funktionshindrade barn far illa för att Försäkringskassan vill spara på assistans och detaljstyra hjälpbehovet. Det var ett intressant reportage om återmilitariseringen av Gotland med bygget av regementet är försenat. Överbefälhavaren och några politiker var där samt Kung den 16:e Gustav och höll tal. Stridsvagnar fanns på plats men innan allt är klart är det mycket arbete kvar med markberedning och byggande.

*Kram!*