Yipp! Smirre är online.

Swords And Anime Figures!

We Beasties!

Rinn - Energy Drink!

Sergals Dancing!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA! 

1  2  3  4  5  6  7  8

FINA SVÄRD!

Igår kände jag mig lite piggare, sov på förmiddagen men var sen uppe på eftermiddan och kvällen.

Jag var ut till Narwille och umgicks med Sergalerna där. Var också en Drake med.

Krysune hade lilla Draken och Salaster i koppel, men fick inte veta varför.

Var sen hos mor igen och vi gjorde pannkakor och åt till kvällsmat. Fixade med en glödlampa till mors taklampa i sovrummet och hjälpte mor att sortera en del kläder, en del kläder ska vi skänka till behövande.

Spelade lite Delta Force Extreme och var sen på Second Life igen på kvällen.

Var ut till nya slottet och träffade en trevlig röd Drake där.

Inne på slottet träffade jag en grå Sergal och en vit Varg som hade katanas på ryggen.

Träffade en grå Renamonräv också.

Hängde med en Räv och ett par Vargar sen.

Samt träffade ytterligare en Räv.

Var senare på GYC. Träffade en röd Hare där.

Samt en ny Varg.

Tigern RonPaw och en av de ordinarie Vargarna var där också.

Samt träffade Anton Snowy.

Och Sergalen Max och Mystic Bird.

Träffade en grå Räv också och hångde med honom en stund.

Samt en ny Varg till.

Sov sen hela natten och idag har jag varit piggare, är planer inför NFC så jag åker till Stockholm på onsdag, ska möta upp andra furrisar i Stockholm. Zebra är med mig och hjälper mig. Ska bli kul, vi ska vara på ett större hotell i Upplands Väsby med badmöjligheter med mera, det ska även vara uppvisning i budosporter med mera, då det är på Japanskt tema. Även försäljning av fursuits och fursuit tillbehör ska det vara och kanske jag kan hitta ett rävhuvud som passar och handpaws och footpaws. Vet dock inte hur mycket pengar jag får med och vad det kostar. Annars kan jag ju i framtiden beställa en partial som liknar min karraktär, Smirre Kirax. Lexy är ju mycket duktig så och svansen som jag redan har är gjord av Lexy då hon fick päls över när hon gjorde Cyanids hyenasuit. Den med grön nos.

Det ska bli kul att åka på NFC igen och att allt är större bättre denna gången + att det är på Japanskt tema. Bor hos en av mina furryvänner och är på NFC dagar/kvällar. Vid 14 tiden på torsdag så öppnar konventet med tal av Pinky fast på Engelska, man får lyssna noga så man iaf hänger med lite. är ju inte så där superbra på Engelska men kan lite, dock skriver jag bättre Engelska än jag talar.

Har hjälpt mor idag med att sortera saker, har också tagit ett skönt bad hos mor. Samt har byggt en byxhållarställning till mor.

På Tormestorpsåsen på andra sidan Finjasjön är ett väldigt fint hus till salu för 8 750 000 kronor. Dock inget jag har råd till och jag får vara nöjd med min lya som är betydligt bättre än Norra Sandby. Här kan man se bilder på den fina 8 miljoners villan och även hur det ser ut inne med de fina rummen och inomhuspool och fin trädgård med mera.

LÄNK!