Pip i nosen! - Smirre, mjuk, hårig, luden, fjunig räv med två hål i nosen och ett hår i vardera örat är online!

Shadows Fursuit!

AWSOME FURRYART!


Söndagen!

Igår så sov jag mest för jag hade en extrem huvudvärk, åska i luften + nikotinabstinens.
Kände mig bättre på eftermiddan och kvällen. Hälsade på mor på eftermiddan och planerade för projektet om min kökslampa. Alltså i Tisdags så var jag och Måsen inne på Second Hand och jag såg en lampa i Vilda Västern modell för 180 kronor, pratade med mor om den i går, så på Tisdag när Blåräv assisterar, så ska vi innan vi åker till mor - åka inom Second Hand, se om lampan finns kvar och gör den det, så ber vi dem hålla den. Så för mor in 200 kronor på mitt kort via min Internetbank via laptopen - så när Blåräv och jag åker ifrån sjukhuset så kör vi inom och jag kan köpa lampan! :)

I går kväll så såg vi Lone Survivor, som jag köpte innan. Den var riktigt bra!

Våren har kommit till Skåne och det är riktigt fint här ute nu, tog några fina foton här på Finjabo! :)


NYHETER!

Hundar lämnades ensamma en vecka!


NOSAR ÄR BARA SÅ FANTASTISKT KUL!

*Kram!*