Filmen Zootopia om antropomorfa djur har lett till en hel del diskutioner på olika furryforum och FA osv. Dock på Engelska men på SveaFur diskuteras filmen och fandomens hållningssätt till det på Svenska.


 ZOOTOPIA ELLER DISNEY SMYGFLIRTAR MED FURRIES!















DAGEN!
Har jobbat hos Grävling idag, dock när Zebra och jag kom till jobbet så mötte vi en man som nyss hade kört på en hare och haren var död. Han hade den i en plantlåda och visade mig och Zebra. Jag tog dock väldigt illa vid mig av att han visar mig en död hare som ögonen står ut på så jag var nära att bryta ihop. Mannen hade ju klart ingen aning om att jag är furrie och att vissa personer har till och från hållit på att dumma sig mot mig om detta med döda djur, djurplågeri och tidelag osv. Men vanligt förnuft tycker jag ändå skulle vara att man går inte omkring och visar upp en död hare. Det var ju självklart en olycka då den sprang ut framför hans bil men lämpligast om något sådant händer så tar man undan haren diskret och begraver den i skogen.

Efter ett par koppar kaffe och samlat mig, så var jag redo för att ta ut hårig Schäfer på promenad och jag hittade stora fina kottar i skogen. Ligger många fler men fick bara plats med 6 stycken, tre i varje ficka för de var större än normalt. Ska ta med en påse och gå dit ner sen och samla fler.


Sen har Zebra och jag satt etiketter på flaskor med växtgödning och på eftermiddan har jag jobbat med Blommguiden.

Efter det så besökte jag Inarihelgedomen för en stunds meditation över dagen och att ge frid till harens ande och överlämna honom i gudarnas omsorg.





Har hållit på att organisera i mina gamla Furryarkiv från 2004 och hittade ett par teckningar som jag måste ha gjort när jag var 4 år eller så. Men klart är det furryart redan då!





*Kram!*