Yipp! Räven är online.

Gå med i Djurrättsalliansen! Bli soldat på den goda sidan!

 Alexis är snart klar med 13,s fursuit också! Dock innan jag har råd att beställa en kommer det att ta tid, eftersom mor har sagt att jag får spara ihop till den av mina fickpengar och inte ta av pensionen.

Nya favorittteckningar i min samlarmapp på FA!

  Fina furykarraktärer!

  Rävande!

  Fin katt!

  Kärlek!

  Söt rävget!

  Glad katt springer!

Är inne på uppdraget Irene nu i Mugadsihu i Black Hawk Down-spelet men körde fast i början, filmen visar dock hur jag ska gå vidare. Jag ska spränga ståldörren med bazookan.  :-P

Igår var jag på mentorsmöte och sen handlade vi och fixade bankärenden med mera.

Kennet och jag kollade på Total Recall som Silverräven fick tag i och som jag köpte av honom.


Idag har jag under förmiddan legat på rummet och kelat med mina rävgosedjur och lyssnat på musik.

Under eftermiddan har jag kollat på en film som Zebra hade med sig, den heter Snow cake och handlar om en man som tar upp en ung tjej som gillar bandet "Super Furry Animals" och när de åker så krockar de med en långtradare och den unga flickan dör, mannen söker upp flickans mamma som är autistisk och vad som händer sen är rätt dråpligt och gripande. Autism är svårt för de som inte vet något om det hur de ska förhålla sig, jag har inget problem med autistiska personer och jag har själv Aspergers som är en lindrig typ av autism. Jag har AD/HD också så jag har svårt med koncentration och impulskontroll, det är därför jag inte får köra bil längre.

Sen under kvällen har jag varit med vänner och dansat och haft kul! Vi var många furries på raveklubben på Second Life! =^__^=


Alltid kul att vara på Second Life! =^__^=

Har fixat lite på gården också och flyttat om en del saker och skördat.

*Kram!* från Smirre