Hej!

Det är fel när politiker och myndigheter ställer funktionshindrade och invandrare mot varandra. Visst så är det sant att en del av invandrarna begår grova brott och även grova brott av sexuell natur, men det gör också svenskar. Dem som är brottslingar ska självklart ställas till svars för sina kriminella handlingar oavsett nationalitet eller religiös uppfattning.

Utvecklingen i samhället där försäkringskassan ska spara pengar på att dra in assistansen för funktionshindrade är vansinnigt. Min läkare Sixten Arozenius är duktig och erfaren i psykiatri och vet vad mina funktionshinder innebär, han har skrivit ett kraftfullt utlåtande om motiveringen till min assistans för att mitt liv ska fungera på ett tryggt och säkert sätt.

Min bakgrund på ställen som jag varit som Röingegården, Norrängsskolan, Samhall och SIVO har handlat om mobbning och grova kränkningar + att min tidiga barndom var med en alkoholiserad och våldsam pappa och sexuella övergrepp hos dagmamman. Så var ju dock tiden i Vingåker något som var positivt. Jag var på dammsdal i Vingåker mellan jag var 11 och 16 år. Vistelsen i naturen och mitt liv som Varg och Vargarnas krig mot Samerna är något som jag minns med glädje. Livet lekte och var ett äventyr då. Att vara Varg och leva mycket ute i naturen har format mig till den jag är idag, även om min fursona är en Räv sen 17 års åldern, dock står ju Vargar mig väldigt nära och jag har många vänner inom furryvärlden som är både Rävar, Vargar, Katter, Sergaler och Drakar med flera.

Att lärare på Norrängsskolan och personal och chefer på Röingegården, Samhall och SIVO inte förstår Furry eller förstår Aspergers Syndrom och ADHD är inget skäl för att utsätta en elev/arbetare för kränkningar, mobbning och pennalism samt uppmana andra elever/arbetare att mobba personen ifråga.

Även från tjänstemän på kommunen och från polisen har jag bemötts med kall likgiltighet och fördömande av Furry och min kärlek och empati för Djur och engagemang i Rovdjursfrågor och Djurrättsaktivism. Mobbarna är ju inte sena att utnyttja detta också genom att b.la. skicka mejl från ett livemejlkonto i mitt namn och skriva om övergrepp på barn och våld mot djur för att jag ska få skulden för det. Dem som känner mig väl vet att jag har inget sådant konto och har ingen vilja eller önskan att skada vare sig Djur eller barn. Mobbarna har ju sedan i Maj 2008 hållit på att bedriva hatkampanjer mot mig och även mot vänner till mig sen de hackade Zenu och kom över psykologiskt och sekretesskyddat material, vilket de flitigt postar på chansidor och skickar runt till alla möjliga.

Min tillit till skolor, arbetsplatser, myndigheter, lärare och andra auktoriteter är NOLL och då menar jag verkligen att den är noll. Det är inte konstigt att jag har de åsikter som jag har om skjutvapen och självförsvar osv heller.

Min bakgrund i särskolan är ju att jag fram tills 11 års ålder hade enstaka klinikundervisning och gick kvar i lekis, sen kom jag till Dammsdal i Vingåker och det vi lärde oss där är ju klart värdefullt men det är så mycket som fattas. Som en del sagt om Dammsdal så var det en skogsmulleskola eller lekstuga för Djurrättsaktivister. Men som sagt så var det en skola som var anpassad för ungdomar med olika diagnos och Dammsdal hade en grön och djurrättslig inriktning.

Som vuxen så har jag ju gått diverse datorkurser och försökt lära mig Engelska något så när. Jag har ju heller aldrig gått i några klasser utan i avdelning E med 4 andra elever och 2 speciallärare. Från 11 års ålder till 16 års ålder.

Dock min kunskap i matte, samhälle och omvärldskunskap är på en 12-årings nivå. Medan jag har betydligt större kunskap på det Vetenskapliga området, exempelvis kunskap om Rymden, teknik och militära saker osv. Jag har svårt för kanslisvenska och blir ofta frustrerad när jag får information från myndigheter, Försäkringskassan, banken osv för de skriver med ord och uttryck som är helt obegripliga för mig och det kan bli helt fel när jag försöker tolka.

Min Asperger gör ju också att jag har svårt med viss typ av jargong, exempelvis med svart humor och ironi - som är vanligt ute på jobb och i skolor osv, vilket jag upplever som hotfullt och kränkande många gånger. Sen har andra människor svårt att hantera när jag blir rädd eller arg i dessa situationer.

Likaså har andra människor svårt att hantera och förstå mina starka känslor för djur, att jag utgår från ett "furryperspektiv" samt att jag i mångt och mycket är en "childman" alltså en vuxen person som ritar, leker och intresserar sig för saker som är typiskt för tonåringar. Exempelvis Furry Fandom, cosplay, Japansk religion och kultur, Gosedjur, Rävar, Drakar, Sergaler, elektronikprylar, Hårdrocksband, krigsspel och krigslekar, Star Trek, Star Wars, UFOs och utomjordingar osv.

Att hålla koll på kändisar och vem som har sex med vem eller hålla koll på idrottare osv är inget som jag gör, däremot har jag hyfsat bra koll på furrykonstnärer, olika furrysidor på nätet, datorspel och science fiction och fantasy-relaterade saker. Stridsflygplan och avancerade vapensystem från filmernas och dataspelens värld.

*Kram!*