• Smirre Kirax Lol..... "Hoppas han inte anfaller, då ligger vi risigt till..... Det är ingen varg, det är en vildhund" ...... IQ som en gråsten...... Vad jag ser på filmen är en ung varg som är ute på eftermiddaspromenad...... jag hade blivit överlycklig om jag fått komma så nära detta vackra och fantastiska djur... År 2000 såg jag och mor en varg på ca 150 meters avstånd när vi var ute med hunden...... dock blev den tjuvskjuten några dagar senare.... de flög med en Cessna och pejlade den så man kunde läsa om vargen nästan varje dag i Norra Skåne...... Varit nära vargar dock på Kolmården 2002 och 2007........... men om jag hade mött en varg när jag varit ute och den hade kommit så nära så hade jag kanske sagt typ att den är vacker och fantastiskt att få se den på nära håll....... kanske nämnt att den är hårig och har två hål i nosen också... LOL. *Kram!*
    1 min ·