Hejsan! - Smirre här.

Tror jag håller på att bli sjuk. Fjällräv var ju dålig innan för några dagar sen och han fick åka hem och Zebra ta över. Är något som antagligen går.

I Morse var jag helt pigg och var i Luskwood en stund.

Var sen och handlade till Mor samt jag köpte Laktacyd, Schampo och ljumskservetter för jag hade tänkt duscha idag, när jag var på Maxi så höll jag på att svimma men Gustav hjälpte mig. Alltså inte min katt för han var hemma utan en kompis som också heter Gustav och som jobbar på Maxi. En kompis från skyttet som jag tyvärr inte varit på på länge på grund av min skada. Gustav gav mig en banan och jag fick ett glas vatten av hon som jobbar på fiket där.

Vilade sen när jag kom hem, varit på GYC en stund i kväll!

Träffade en stilig ny Drake!

var med RochFox och hans kompis, Sliffer dök upp. Kul att träffa Sliffer igen.

Var bra musik så vi dansade en stund och hade trevligt.

Kaag och FoxFair var också där.

Samt WhiteFang och BrittFur.

En Ekorre dansade runt stången.

Blåräv har gjort pangkakor som vi åt i kväll, ska snart knoppa för jag är extremt trött och inte alls varit pigg under dagen och eftermiddan. Ska se till att duscha i morgon på dagen nu när jag har Laktacyd och nya ljumskservetter samt nytt schampo.

Kollat upp det här med Pomperipossa som Fjällräv och jag diskuterade innan och den höga skatten som faktiskt inte var Olof Palmes idé utan Gunnar Strängs idé. Dock med djupare läsning om ämnet så förstår jag inte att sagan som Astrid Lindgren skrev om Pomperipossa blev förbjuden, då man kollar källorna till Pomperipossa som hade en lång näsa och lång näsa + kapitalism ger en kalla kårar om vad som faktiskt hände i Europa för ca 70 år sedan och som inte får glömmas. När man i modern tid går in och redigerar Pippi som i en gammal utgåva av söderhavet tar bort N-ordet för att det kan kopplas till slaveri och apartheid. Karikatyrerna som användes då och åsikten att en viss religiös tillhörighet var extremt rika ledde till tragiska handlingar.

Apartheid var ju annars en sak som Olof Palme engagerade sig för att stoppa och jag vet att jag redan som barn ville jobba för att Olof Palme och kungen skulle stoppa djurförsöken. Tror till och med att jag skrev brev till Olof Palme och till kungen om att stoppa djurförsöken när jag var 10 år. Dock fick jag aldrig något svar.

NYHETER!

Kungen vill se teknik i Södertälje – på besök i maj!

Därför är nya fjärrstyrda timern så enkel att använda!

Professor till svenska gässens försvar!

Polisen har identifierat båda döda på rastplatsen!

Kvinna brann utanför hotell - skrek för sitt liv!

Årsdagen för terrordådet: Järnaskola får stipendium till minne av dödade 11-åringen Ebba!

Kvinna misstänkt mördad i Åhus!

Man hittad i Kävlingeån – en gripen för mord!

Kvinna anhållen för sju år gammalt mord!

Nu ringer bilen det första larmsamtalet!

Så mycket skattepengar får Södertäljeborna dela på i april!

Brand även nära centrum!

Eld på brandstation efter stenkastning!

Skulle elda ris – höll på att bränna ner huset!

Man knockade Södertäljebo med knytnäveslag – åtalas för misshandeln i Mariekäll!

Åtalas för upprepad misshandel!

Rån på Systembolaget – kastade ölburkar på personalen!

Volkswagen avskedar koncernchefen!

Bygg högre hus – glöm inte Stoby!

Renoveringsbehovet av bostäder är stort!

Kvinna stoppade bilar – oklart varför!

Möbelfabrik har gått i konkurs!

Nytt avtal klart om Immelns camping!

Björksäter stängs för gott!

Vattenläcka i centrum – det forsar ner för Garvaregatan!

Påläggstjuv fångad på film!

Rasar mot försäljning av smuggelcigaretter!

Man från Södertälje körde i 210 – misstänks ha haft knark i bilen!

Med miljardöverskottet har ni råd att asfaltera om gator med potthål!

Nazistiska budskap klottrades på skola!