Pip i nosen! Smirre är online.

Furrisar börjar trilla in på Attendeelistan nu! Ska också regga mig så fort Zebra är tillbaka från semestern. Zebra har koderna och har hand om det tekniska för att regga honom och mig, eftersom det handlar om pengar och är på Engelska. Bäst så. ;-) 

Massor av nya favoriter på min FA!

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24

Kille med tama rävar! 

RÄVAR! =^_^=

Furries! =^_^=

Lördag!

Det är lite svalare idag men tar det lungt för jag är rätt trött och sliten. Åt flintastek till middag idag, sparar halva tills i morgon! Potatis med lingonsylt till! =^_^=

Ronny assisterar idag, tänkte vi skulle kolla på en film nu snart som jag inte sett på länge. En bra Svensk film som heter HOTET, där de b.la. flyger med 39 Gripen osv!


Nyheter!

Människorna utgör ett stort hot mot andra varelser på Jorden!

Två tjejer har blivit våldtagna på Emporia! - Jag var på Emporia förra året tillsammans med Zebra och letade efter modellplan och spel. Jag tyckte mycket om varuhuset som har en klart häftig design, liksom lite utomjordiskt och som hämtat från en sci-fi film! 

Läs om Emporia!

Flygförbud i Norge!

Israel har god jaktlycka i kampen mot terrorister, men nu har man eldupphör några timmar!

*Kram!*