Smirre här.

SKISS B52!

Nytt från Lexy!  Fint foto från Alex vass!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

Har jobbat idag och det har varit fint väder, på förmiddan så gick Silverräven och jag en rejäl runda med hunden, gick förbi paviljongen och ner till järnvägen. Följde sedan ett spår som en skogsmaskin gjort genom skogen och gick ner för en brant sluttning. Sedan över ett stort och väldigt risigt kalhygge och över en äng. Man ska dock inte ge sig på sådant här i sandaler, strumporna var plask våta. Fick gå hem och byta strumpor och fick då också Grävlings tillåtelse att jobba med Blomguiden och komma tillbaks till honom efter lunch.

Under eftermiddan så har jag rensat bort skräp och ogräs bakom ett av växthusen.

Sen var jag i Luskwood en stund. Alltid trevligt att vara i Luskwood.

Skunkinnan Mijum har byggt en hög stol där hon har bra utsikt över Luskwood, bra sak då hon är admin.

Låg och slappade lite.

Kollade in den nya kokvagnen.

Sen åkte Silverräven och jag in till stan och var på bilverkstaden, där vi kollade på däcken som Silverräven beställt online till sin BMW.

Åkte och hälsade på mor på sjukhuset och åkte sedan och hämtade hundarna och rastade dem på Mölleröd.

Haft en lugn kväll och svarat på lie mejl och fixat med FaceBook!Bra skrivet av en vän på FB!

Vi som räddar djur, anser dom är värda att leva, får det problematiskt med dom som anser djur, vara mer värda som döda än levande. Vi som försöker följa lagar, som säger att rödlistade djur skall fredas, hotas till livet av varg jägare. Att ha empati, ses som en svaghet , att döda ses som en styrka. Vilken värld vill vi ha, när man ser varghatarna så förstår man hur isis blev till. Genom hat, och sin egen religion. Vår natur behöver få luft att andas, inte kvävas av det hat, man dagligen får i sig från varghatare. (Vanlig traditionsbunden jakt är ju normalt och innefattas inte av min skrivelse)


NYHETER!

Tre meter lång rovdjursfälla hittad!

Storfors

En tre meter lång och två meter hög fälla byggd i trä har hittats i Storfors. I botten fanns en trampplatta.

Polisen har upprättat en anmälan som rör brott mot jaktlagstiftningen och illegal rovdjursjakt. En man har anmält att det i trakten av Stofors finns en större fälla monterad. Det ska handla om en trälåda som är tre meter lång och nästan två meter hög, och lådan ska vara försedd med en trampplatta. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsman.

KÄLLA!

Nu ökar Sverige pressen på Rumänien!


Kinnamans krav på ministern: Stäng alla minkfarmar!

Fåglar har rätt att flyga fritt!

Våldtäktsvåg när Bert Karlsson startade flyktingslott!


IS-terrorister får "gräddfil" till bidrag i Stockholm!