Yipp! Smirre är online.

Rävar!


Lägenhetsprojekt med mera!

Varit ute och fixat och donat i min nya lägenhet! - Det är ont om kontakter i lägenheten och Blåräven har elektrikerutbildning och ska hjälpa mig att ordna nya och bättre kontakter, dock kan vi inte hitta proppskåpet och huvudströmbrytaren till min lägenhet. Får prata med vaktmästaren om det. Antagligen sitter det centralt till alla lägenheterna eftersom området förr i tiden var sjukhem och flyktingförläggning.

Iaf har jag satt upp mina prydnadstallrikar "Natures Harmony" i vardagsrummet, hängt upp Inarimasken i hallen och satt upp en väggbonad med en varg på i vardagsrummet. Satt upp den fina planschen med alla räv-varianterna som jag gjort på Furuboda i hallen.

Kört ut en del saker till mors lägenhet och hjälpt henne att packa upp kronglasen och ljudböcker med mera.

Handlat så nu finns det mat i både min och mors lägenhet och keramik-stekjärnet hade kommit idag så jag hämtade ut det i postluckan, så nu finns det i mitt kök, samt köpte sopsorteringspåsar, sopskyffel och diskborste och diskställ. Sådant man behöver i ett hem. Dammsugare och tvättmaskin måste jag fixa också och det är ju lite dyrare saker.  

Kom hem vid halv 9 tiden till huset igen och såg sista halvan av 112 och var om en kvinna som man trodde var gravid som hittats ledsen i ett trapphus, polis och ambulans kallades dit men sen visade sig att hon inte var gravid men hade någon form av problem och polisen fick skjutsa hem henne.

Kollade faktiskt på Trolljägarna sen på TV3, ja och troll är verkligen inget roligt att råka ut för och jag har råkat ut för dem, vänner till mig har råkat ut för dem, förra assistanskooperativet råkade ut för dem osv. Troll är något som skrämmer och får dem som blir utsatta att må dåligt och bli rädda och nojiga. Kissie som är en känd bloggare har ju råkat ut för dem och riktigt grovt - trollen hade skrivit vidrigheter i hennes portuppgång och hällt ut grisblod där och en annan tjej som var Judinna fick rasistiska och kränkande påhopp på sin FaceBook osv. Nej! Detta är verkligen inte ok och inget som bara är på bus och spex och det är bra att Robert Aschberg avslöjar dem. 

Visst kanske jag och andra furries är en lätt måltavla för troll, eftersom furry är ju ändå i allmänhetens ögon något som är kontroversiellt och sticker ut. Likaså att jag då har starka åsikter när det gäller att värna rovdjuren, har starka åsikter om politik, är för GunRights och är för militära saker, tycker om krigsspel och krigslekar osv. Men det ger inte troll rätt att hota och trakassera mig eller personer runt mig! Saklig kritik är en sak och helt ok men att hota, kränka och mobba är f-n inte ok och det är bra att det avslöjas och att man får ett stopp på sådant beteende!

Sen vet jag ju med mig själv att  jag har skrivit elaka och dumma saker om andra personer som jag starkt ogillar för att de har kränkt mig - men som Frenzee sa till mig! "Två fel blir inte ett rätt!" och det är ju helt sant. Har fått jobba mycket med mig själv för att komma ifrån det här med att hämnas och ge tillbaka med samma mynt! För inte blir saken bättre av det!

Sen om vissa personer hatar furries osv, så tycker jag i ärlighetens namn att då behöver de ju inte söka upp furrygrupper osv bara för att grisa ner med vidrigheter - jag tycker inte om sport, men inte fan går jag in på sportforum och skriver om hur dåligt sport är - jag söker inte upp sådant som jag ogillar och är det sport på Tv,n så byter jag kanal bara.

Några kloka ord från en som lärt sig den hårda vägen! ;-)


AKVARIUM!

Från det ena till det andra så har jag ju länge velat ha ett akvarium och det tänker jag skaffa så fort saker blivit i ordning och jag bor permanent i min nya lägenhet! ^__^

Satt i går och diskuterade akvarium med Blåräven och pratade även i Skypen med en annan klok räv om fiskar! Danne tror att han har ett akvarium i sitt förråd, så han ska kolla på det om det är ok. Pump, doppvärmare och termometer får jag fixa själv. Blåräven har akvarium och stora kunskaper om vilka fiskar som passar ihop och skötsel och drift av akvarium!


Nu är klockan mycket och snart dags att knoppa!

Dags för rolig bild! :-D 

*Kram!* och godnatt! <3