Hej! Smirre här.

På förmiddan har vi åkt till Elgiganten och jag har köpt en dammsugare och en kaffebryggare till lägenheten och åkte sen till Kvantum och handlade lunch som vi tog med oss hem till Norra Sandby.
Under eftermiddan åkte vi ut till Finja igen och har hållit på att sätta upp min stora bokhylla i hallen i nya lägenheten med hjälp av assistenten.
Vi slet som galningar och bokhyllan blev inte först som vi ville, så vi fick plocka ner den delvis och sätta ihop den igen.
Den består ju typ av 50 delar.

Iaf fick vi ihop den till sist och den står i hallen! :)

Ska dock fixa ett stabiliseringsstöd för den och fästa på baksidan - för det kommer bli rätt tungt när alla mina miltärböcker och pärmar osv kommer upp i den sen!

I kväll har jag hjälpt mor att packa ner köksgrejer och diverse paket med florsocker, hallonmousepulver, mannagryn, solroskärnor och kryddor etc.

Zebra och jag har diskuterat en del i kväll, om NATO-medlemskap, Franska stridsflygplan, Djurens Parti  och lite annat! ^__^

DJURRÄTT! 

Kaniner som får pälsen avryckt, hundar som används i djurförsök, hönor som lever sina liv i burar, grisar som aldrig får känna annat än betong under sina klövar, minkar som gasas ihjäl för sin päls skull. Listan kan göras lång över de djur som behöver vår hjälp. Men tillsammans kan vi ge djuren en stark röst. Tillsammans kan vi göra skillnad. Stor skillnad. Bli medlem du också!

DJUR MOT MÄNNISKOR!

Ett annorlunda men kul sätt att koka spaghetti med korv! :-D

Dags att knoppa nu!

*Kram!*