Pip i nosen! Smirre är online.

Har varit i Kristianstad på förmiddan och fixat med saker!

Under eftermiddan har jag dock sovit för jag har haft extrem huvudvärk.

Rävar! =^_^=


Ravande Furries!


Vill INTE ha med den jävla djurhatande dagliga verksamheten att göra!

Min mor pratade om att jag kanske skulle ha något att göra några timmar på dagen, Silverräven pratade med hundpensionatet där han har sina hundar på dagen. Men de hade tyvärr ingen möjlighet.

Iaf hur som helst så vill jag inte ha arbete/sysselsättning genom kommunens dagliga verksamhet. Den inställning som personalen där har till att jag är furrie och engagerad för rovdjur osv är oacceptabel. De har många gånger betet sig oerhört kränkande och hånfullt mot mig för att jag är furrie och det är verkligen inte okej och okunskap är ingen ursäkt för deras beteende! :o
Jag verkligen hatar Anki Tillgren, Lisa Svensson, Marita Danielsson, Göran Ferm, Assar Nilsson, Kent Olsson och Jan-Olof Persson och personligen så tycker jag det vore rättfärdigt att binda dem vid pålar på torget, slå dem sönder och samman med en kofot och sen hälla bensin över dem och bränna dem levandes! Sen när de är döda så skulle deras huvuden spetsas på pålar och ställas på torget, så kan vi alla som älskar djur och som älskar furrykulturen - gå och spotta dessa avskyvärda människor i ansiktet för alltid och hoppas då att de får brinna i Helvetet för evigt! :o

LÅT MIG FÖR FAN FÅ VARA FURRIE OCH UMGÅS MED ANDRA FURRIES OM JAG VILL DET OCH SLUTA SABBA MITT LIV!!!

FAN VAD JAG HATAR ER! JÄVLA TROLL, DJURPLÅGARE OCH MOBBARE!

Ett automatvapen talar ett tydligt språk! ;-)

Död åt SIVO! :o

ANIMAL FREEDOM! - FURRY REVOLUTION! =^_^=


Nyheter!

Regeringen tjänar på att folket känner oro!

Hennes katt försvann, mördad av upphittaren!

Tre hundar ihjälbitna på hundpensionat!

IS uppges döda journalist!

Hittade pengar i en bok - har funnit ägaren!

*Kram!*