Pip i Nosen! - Smirre är online.

I onsdags kväll såg Helena och jag en bra film som heter Tomorrowland!

Frank och den vetenskapsintresserade tonåringen Casey beger sig ut på ett farligt uppdrag för att avslöja hemligheten bakom en gåtfull plats i rymden som kallas för “Tomorrowland.” Det de måste göra förändrar världen – och dem själva – för alltid.

Igår Torsdag så åkte jag och Blåräv till Maxi för att handla lite som behövs inför julen. När vi kom vid Tekniskan så hade det tydligen hänt något där för det var fullt med poliser och alla elever var utanför skolan.

På eftermiddagen hade vi APT med Flock 21.
Fick ett fint ljus av Monica.Tyvärr så blir det ingen resa till Cypern, då när vi kollade det finstilta så är det högt tempo och pressat schema. Det är att gå upp på stigar i berg och branta trappor för att kolla på borgarna. Vilket är synd men jag hade inte orkat med det. Jag ska iaf ta mig till NFC 2019 och har en deal med min furrykompis hur vi ska lösa det så jag klarar det.

Satsar dock på en eventuell resa till Polen senare framåt våren och sommaren, finns mycket historia och intressant i Polen också.
Tar ca 2 och en halv timme att flyga till Polen. 
Helena kommer från Polen från början så hon kan språket och hittar.

Jag kan bara ett ord på Polska. "Liz" och det betyder helt enkelt "Räv." Men att veta vad Räv heter på nästan alla världens språk är inte att kunna språk - så bra om Helena följer med som tolk och guide.

Har hjälpt Mor en del idag, samt varit på tassvård och fått tassarna vidgjorda. Bilen har varit på verkstad och är tipp topp nu, samt ombesiktigad och tvättad.

Ikväll har jag fått upp min julgran och det blev mycket fint, dock problem att få den att stå då den är lite trasig nertill men gick att fixa med eltejp.Gjorde igårkväll en sådan här härlig gryta igen på lök, potatis, kött och kantareller. Samt att mina Matsmartvaror har kommit!Dags att knoppa nu.

*Kram!*