FELIZ NAVIDAD = GOD JUL PÅ SPANSKA!

Igår så fixade vi med akvariet så det är riktigt rent och fint nu!Samt jag handlade hem clementiner, apelsiner och bananer så jag har frukt under julhelgen!Blåräv och jag kollade på Escaspe Plan 2 igår, den var riktigt bra!

Ray Breslin har byggt upp ett elitlag av säkerhetsspecialister som är utbildade bryta ut ur världens mest ogenomträngliga fängelser. När hans mest betrodda operatör Shu Ren kidnappas och försvinner inuti det mest utarbetade fängelset någonsin byggt, helt datoriserad och ständigt föränderlig form, måste Ray spåra honom med hjälp av några av hans tidigare vänner.

Idag Lilljulafton har vi fixat mycket hos Mor, Ronny har assisterat idag och nu ikväll är det Helena!

Det gick smidigt att få upp pepparkakshuset med Baking Glue och inga spruckna delar eller missöden med trillande gavlar, så nu vet jag vad jag ska använda istället för kristyr till att sätta ihop själva huset. Kristyr kan man sen dekorera med precis som Non Stop och kolla in trappan av choklad och chokladtomtarna. Blev ett riktigt bra pepparkakshus.Fått klart Mors julgran också!


Samt julkyrkan, den har ett inbyggts spelverk som spelar Stilla Natt.

Mor och jag har gjort inlagd sill, brunkål och revben idag också. Vi grillar revbenen i morgon men de är förkokta idag. Hemmalagade köttbullar har vi gjort innan och igår gjordes skinkan så den är klar. 4 flaskor svagdricka hemköpta också. Samt jag har köpt en Norrlandsguld att ha till julmaten på kvällen. I morgon gör vi lutfisken och risalamalata. Lutfisk har vi till lunch och sen köttsaker med mera till kvällsmat på julafton. Till lutfisken har vi potatis och vit sås samt hemmagjord senap som man gör med hjälp av en gammeldags kanonkula i järn och en skål. 

Mor och jag kommer fira julafton ihop i morgon!

Varit fullt upp idag men blivit hur bra som helst och verkligen glad att det gick så smidigt att få upp pepparkakshuset med Baking Glue! Yay!

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!


Träffade b.la. en Varg!


Samt en Leopard med flera.Hängde med en Renamonräv och träffadeytterliggare en Räv.Samt en liten Fjällräv som hade en Pokémonboll på svansen.Träffade även en trevlig Varginna.Sen fixat till några pepparkakor som Mor och jag ska ha till fikat i morgon!

Röd och vit kristyr och chokladtomtar med folien borttaget. Att bita i folie är ingen höjdare vill jag lova. Nu dags att snart knoppa. Det är ju JULAFTON i morgon! 

<3  *Kram!*  <3