Jobbat hos Grävling idag, har gått en runda med hans håriga Schäferhund som har två hål i nosen och ett hål i vardera örat!

Zebra och jag har stoppat emballage i säckar och knutit ihop, under eftermiddan p.g.a. regn suttit hemma och jobbat med Blomguiden 2015, kommit en bra bit på den!

Zebra och jag ska sen åka in till Hässleholm och hälsa på mor samt handla lite med mera!

Nyhet!

Tappade mobil under rån – ringde polisen för att få tillbaka den!

- Han var ju ärlig och talade om att han rånat kvinnan. Borde lämna tillbaka hennes saker och han får tillbaka sin telefon - så är saken utagerad. Nå väl så ska lagen följas, han fick fängelse i 2 år, en markering att det inte är ok att stjäla. Han kommer nog iaf inte fortsätta stjäla andras saker efter detta.

Funderingar!

Funderar och grubblar en del och mår nog inte riktigt bra av att andra personer vill ändra på mina åsikter och värderingar. Känner mig förvirrad och illa till mods. Djurplågeri och våld/sexövergrepp mot barn osv är saker som väcker ilska och frustration hos mig - men det ska tydligen vara helt okej och accepterat att misshandla djur och knulla småbarn - för att vara politiskt korrekt i detta fucking samhället. Fan, det är inte konstigt att man har hattankar och vill typ gå ut i samhället med en AK5 och skjuta djurplågare osv. Blir så frustrerad när andra människor vill få mig att acceptera pedofili, barnmisshandel och djurmisshandel som något som skulle vara okej och vill få mig att nedvärdera djuren och nedvärdera mina furryvänner. 

Fan, mår skit. Vill skjuta, döda och bränna ner. Vill skrika och slå sönder. Är så arg och frustrerad. Vill göra något i still med det som Breivik gjorde - men då lär man ju hamna på sluten psykanstalt resten av livet.  Jag anser att ett väpnat anfall mot tyrannerna är att sätta en gräns att man inte längre accepterar att bli hunsad och styrd och kränkt - men enligt samhället och polisen så skulle det ses som ett vansinnesdåd och man skulle bli inlåst. :-(

Jag har svårt att lita på andra personer och varför skulle jag släppa in personer som är furryhatare i min lägenhet? Personer som inte accepterar integritet eller ett nej, personer som vill skada både mig och skada mina vänner, som vill förstöra min dator, ta ifrån mig mjukisrävar, spel, filmer, skivor osv. Varför skulle jag låta någon av dessa onda människor komma i min närhet? Det enda dessa människor skulle förstå är 9 mm bly eller en yxa genom pannbenet!

Varför vill andra människor hindra mig från att vara furrie och känna glädje med furrykulturen? Varför vill andra människor att jag ska se på djur som materiella ting som man kan behandla hur som helst? Varför vill andra människor att jag ska skada en räv eller katt eller skada ett litet barn?  Det är definitivt inget jag vill! :o

Man får inte ta lagen i egna tassar, men om det är något jag vill så vill jag ha en M-16 och en massa magasin med skarp ammunition, en Glock och ammunition till den, samt handgranater och TNT och tändrör, sen skulle idioterna få se på fan!

Observera att jag sa "vill" och inte ska.

Övrigt!

Mitt besök hos Vargarna på Kolmården 2007!

Japanresan 2012!

Min nya Lägenhet!

NFC 2013

NFC 2014

NFC 2015

STARFOX!

Furry Fandom!

Mina Fursonas / Furrykaraktärer!

NÄMEN TITTA VAD VARGEN HAR!

*Kram!*