Godmorgon! - Smirre här.

INTERNETSTATUS: Får köra med min ordinarie fasta router i jacket även om det går väldigt trögt, för med den mobila routern som är snabbare så kommer jag dock bara åt Mitt Telia och inget annat. Får försöka få tag på Telia support igen för något har blivit galet när mobilroutern aktiverades.

<3 A Fox Tale Animated Short Film!  <3 


<3 FOX PLUCHIE! <3 3D ANIMATED BEAUTY SERGAL!

Polis räddade hund ur stekhet bil!

FLUFFOGRAM!Olika Teman Under Veckan!

- Färdigskrivet i Word!

UFO-Hunters!

UFO-Hunters har de sista dagarna handlat om även ”USO,n” – alltså utomjordisk aktivitet nere i haven här på Jorden.

Programmen har även tagit upp obehagliga saker som hänt i samband med UFO observationer, bl.a. om döda och stympade kossor där det med mycket fina verktyg så har organ avlägsnats från kossor och de har tömts på blod. Även de så kallade ”Men in black” som hotat UFO-vittnen och författare som skrivit böcker om UFO aktiviteter. En man som skrev både böcker och insändare om UFO,n och USA,s militära samarbete med Aliens blev flera gånger hotad och förföljd av MIB och på en fest där författarens son var med så blev sonen skjuten i huvudet men överlevde, dock fick han svåra hjärnskador. Vem som sköt gick inte att utreda och inga spår fanns. Mannen misstänker att MIB inte drar sig för att använda dödligt våld för att hålla en del UFO-relaterade saker hemliga. I UFO-Hunters så i efterforskning så visade det sig att flera författare och journalister som grävt för djupt i UFO-fenomenen och i synnerhet i det som exempel rör Aeria 51 och USA,s militärs samarbete med Aliens så har dessa journalister antingen skrämts till tystnad av MIB eller tom försvunnit spårlöst. Vilka MIB är svårt att ta reda på. Det man vet är att de verkligen kan skrämma vittnen till tystnad, de åker i antingen svarta omärkta bilar eller svarta omärkta helikoptrar, ingen av USA,s statliga myndigheter säger sig ha någon kännedom om vilka MIB är. De är typ lika läskiga som Anonymous och är beredda att ta till vilka metoder som helst för att hemlighålla viss information som rör UFO,s och USA,s militärs samarbete med Aliens. 

Konkret UFO bevis!

I ett av programmen så hade en man närkontakt och en konisk metallsak föll från rymdskeppet.

Detta hände 1985 och vid vetenskaplig undersökning av oberoende forskare så visade det sig att den hade en speciell legering av b.la. aluminium, magnesium och silver samt andra metaller som inte gick att identifiera, kärnan i den var av okänd metall men som gav ifrån sig svag radioaktiv strålning för att ge själva föremålet energi på kvantfysisk nivå. Strukturen i föremålet var uppbyggd med någon form av nanoteknologi betydligt mer avancerad än den vi kan uppbringa här på Jorden och nanoteknologi hade vi inte på Jorden 1985. Dessutom så var det nanoteknologiska utförandet av objektet supraledande och på ett sådant sätt att det kan avböja och styra magnetfält. Man kom fram till att de som tillverkat föremålet har en teknologi som är långt före vår och att föremålet är gjort för att färdas i rymden.

Här är ett mycket starkt bevis för att Aliens besöker Jorden och att de är teknologiskt långt före oss.

En del av programmen har också handlat om att USA,s regering och USA,s militär samarbetar med Aliens och får teknologi i utbyte mot att Aliens får utföra genetiska experiment på människor och b.la. med att korsa DNA från människor med andra djurarter för att skapa nya varelser.

Min tanke är att i detta projekt ingår att skapa antropomorfa djur, dvs. Furries IRL. Alltså djur som går upprätt och talar och använder teknik.

Precis som apor blev intelligenta och teknologiska människor på Jorden så tror jag mycket väl att andra djurarter som exempelvis hunddjur och kattdjur etc. kan ha blivit intelligenta och utvecklat teknologi på andra planeter. Även att varelser som är fantasidjur är här på Jorden som Sergaler och Drakar osv kan mycket väl existera på andra planeter om ha utvecklat avancerad teknologi.

Det är en fantastisk tid vi lever i!

Ett Furryrike i kosmos!

Själv är jag övertygad om att i stjärnsystemet Pleiaderna är ett ”Furryrike” i välstånd och harmoni. Det finns flera civilisationer av just teknologiskt avancerade djur och högtstående kulturer som de lever i. Jag har inga bevis för detta men har på telepatisk väg har jag fått bilder från att runt flera av stjärnorna i Pleiaderna kretsar frodiga planeter med högteknologisk kultur och planeter som är befolkade av flera olika varelser. B.la. Rävar, Vargar, Grävlingar, Tigrar, Lejon och Harar osv. men även reptilvarelser och ödlor samt att det finns Sergaler och Drakar och livsformer som det inte finns någon motsvarighet till här på Jorden. Dessa civilisationer lever i fred och harmoni inbördes och har fantastisk teknologi. B.la. så har de byggt städer i rymden och runt en stjärna finns tre frodiga och livsuppehållande planeter samt att djurvarelserna har byggt en enorm rymdbas som en ”Halo” runt en av stjärnorna och att basen får kraft från stjärnan. Djurvarelserna har en enorm rymdflotta och de största skeppen är ca 500 mil stora. På andra icke grönskande planeter i Pleiaderna har de industrier och gruvdrift samt gruvdrift på olika asteroider. Den djuriska rymdflottan är en av de mest avancerade och kraftfulla i Vintergatan. Djurvarelsernas teknologi är mycket avancerad, att kröka rumtiden och använda maskhål osv. är inga problem för dem. Rävarnas huvudstadsplanet heter Vulpha och deras jordbruksplanet heter Corneria och deras industriplanet heter Venom. Sergalerna har flera planeter som har mycket vacker natur och mycket vackra städer. Djurvarelserna interagerar med varandra och besöker varandras planeter i fredliga syften, turism, utveckling och affärsärenden.De håller ihop och skyddar varandra.

Vad som hänt under veckan!

Beställt lite varor från MatSmart som förhoppningsvis ska komma sen. Hoppas beställningen gick fram trots att Internet är svagt efter ovädret.

Kommit en rejäl uppdatering till Windows med många nya funktioner och samma med uppdateringar till FireFox, dock en del som känns onödiga att FireFox kan speglas på olika enheter, jag har ju inget Internet i mobilen och ingen surfplatta men man kanske skaffar fram över när man har råd. Har ju funderingar på att skaffa en laptop sen för att exempelvis kunna kolla på film och sitta och pilla med furrygrejer när jag är ute och reser. Jag är ju en väldigt pratglad kille och på ett tåg eller flygplan så kan det uppfattas som störande så att ha en laptop med hörlurar så jag kan sitta med den på tåget eller flyget så stör jag inte andra. Det finns ju fri WiFi på tåg och flyg nu mera så och även på många offentliga platser som sjukhus, stationer, flygplatser, hotell, restauranger, bibliotek, skolor, affärer, tempel, kyrkor, moskéer, djurparker och även i en del skogar osv.

Har hjälpt Mor en hel del med att sortera och fixa saker, vi hittade BlueRay skivan Planet Earth 2 som Mor länge varit av med, vi hittade även min gamla fotokamera som jag hade 1996 till 1999. Den som slutaren slutade fungera på. Niklas och jag gick till Expert i Snapphanen-gallerian som var nybyggd då 1999 och jag frågade om de kunde laga min fotokamera men de sa att det inte var lönt utan bättre att köpa en ny kamera. Jag brukade ju ofta fotografera Djuren på Skånes Djurpark då jag och Henrik åkte till Skånes Djurpark på lördagarna och jag fick övningsköra med Henriks Toyota och någon gång med Barbros SAAB. Gillade dock bäst att köra med Toyotan då den var liten och pigg, SAAB-en var rätt stor och tungstyrd men fördelen med SAAB-en var att den hade farthållare vilket Toyotan inte hade. Iaf så har en sådan Kodak filmrulle 24 foton men typ bara 6 till 8 foton blev det något på för att slutaren inte fungerade som den skulle. Idag har jag en smidig och lättskött digitalkamera som tar hyfsat bra foton. 

Då i Torsdags när det åskade så extremt så assisterade Blåräv, han gjorde pangkakor till kvällen som vi åt. Det var gott, jag tycker om pangkakor. Fjällräv har skadat sig så han är sjukskriven och Simon var med mig en dag, det var väldigt tryckande värme den dagen så jag var rätt utslagen. Men på kvällen så kollade vi på lite olika saker på Internet och var sen över till Mor för att titta på UFO-Hunters. Det var då det handlade om stympade kossor och det var lite otäckt ja. Annars så är UFO-Hunters både spännande och intressant.

När Mor och jag sorterat saker så hittade vi b.la. en massa el-grejer, den del var söndrigt så det var bara att slänga men hittade en sådan här dimmer så den fick jag och tänkte att vaktmästaren sen kan koppla in den i mitt vardagsrum så att man kan reglera ljusstyrkan till lamporna som sitter på takfläkten. 

Förintelsen i undervisning, livet är hårt ibland och varför jag känner och tänker som jag gör!

Tycker detta är viktigt att inte glömma förintelsen och dess offer, dock så varken på Dammsdal där jag gick mellan jag var 11 och 16 eller på Norrängsskolan där jag gick mellan jag var 19 och 21 så talades det aldrig om förintelsen och Nazismen i undervisningssyfte eller att man gjorde en resa till minnesplatser för förintelsen.

Miljoner till fler Förintelseresor för unga!

Min Mor säger att dessa elever med diagnoser och utvecklingsstörning hade aldrig förstått förintelsen, nazismen och alvaret i det, utan det hade bara blivit flams och trams om det om det tagits upp som utbildning.

LIVETS HÅRDA VÄG!

Det har stundtals varit hårda och svåra samt traumatiska saker jag varit med om i livet, b.la. för att jag varit på ställen med andra personer som också har problem, sen då för att jag är Furrie, ett tag bestämde mig för att bli vegan och de starka känslor jag har för Djur osv så stack jag ju klart ut. Sen då att okunniga och dumma människor inte kan eller vill förstå det här med Furry och mina djupa och starka känslor för Djuren - så har det ju blivit problem på olika arbetsplatser och skolor, samt att man inte har förstått att jag har Asperger Syndrom och ADHD. Utan de diagnoserna har jag fått som vuxen. Som barn och tonåring och ung vuxen så hade man bara antagande som damp, mentalsjuk, idiot, efterbliven osv.

Det fungerade rätt bra på Dammsdal i Vingåker även om jag inte hade någon faställd diagnos, men de ungdomarna jag var med där hade antagligen Aspergers Syndrom och Dammsdalsskolans inriktning då var ju under "Gröna Vågen" så mycket handlade ju om livet i vildmarken, hajker, djurrättsaktivism, miljö och om Vargar i synnerhet samt att jag och flertalet andra elever började identifiera oss som Vargar och genom leken så lärde vi oss att sätta oss in i och förstå olika saker som händer i skogen och hur vi som Vargkrigare skulle bemöta hoten från jägare, samer, bönder osv mot skogen och mot djurlivet.

Dock när jag var 16 år så var jag färdig på Dammsdal och flyttade hem till Skåne. Kommunen placerade mig först på Röingegården och de på Röingegården hade ingen kunskap om diagnoser och dessutom var jag alldeles för ung för att vara på Röingegården. De hade ingen som helst förståelse att jag uppfattade mig själv som en Varg och så starkt stod upp för Vargars och andra Djurs rätt och skydd mot jägare, samer och bönder osv.

Både personal på Röingegården och på Norrängsskolan, Samhall och SIVO samt Pastorn i Pingstkyrkan försökte på alla möjliga sätt plocka det här med Djuridentifikation, Djurrätt och Furry och dylikt av mig och skulle tvinga på mig detta med människovärde och att sätta människan över djuren - vilket har skadat mig psykiskt och just detta med att sätta människan över andra djur är något som jag upplever som oerhört kränkande och motbjudande och som får mig att bli riktigt förbannad, precis som djurplågeri och sexuella övergrepp på barn också får mig att reagera väldigt starkt.

Bland en hel del av eleverna på Norrängsskolan så var det tufft och ballt med Nazism, rasism och Vit Makt och att hata andra grupper som inte ansågs vara ariska och normala.

Många av killarna på Norrängsskolan var vit makt anhängare som hatade HBTQ-personer, judar och svarta. Vit makt konceptet hängde starkt ihop med idrotten också.

Var man inte vit makt anhängare och hatade homosexuella, svarta och judar, så var man en ”kommunistjävel” och ”landsförrädare” och blev mobbad både psykiskt och fysiskt av dessa elever som hade makten på skolan. Tyckte man inte om sport och idrott så var man en fjant och en bög, det vill säga lovligt byte för alla mobbare att ge sig på.

Jag som då är datanörd och furrie hade det inte lätt på skolan + att min lärare Rune och min dåvarande assistent Lasse gjorde tillvaron för mig till ett rent Helvete för de skulle plocka ”rävfixeringen” ur huvudet på  mig. Jag fick inte kalla mig för Smirre och andra elever fick inte kalla mig det, jag fick inte rita, prata och skriva om något som hade med rävar, vargar, furry eller djurrätt att göra. Jag fick inte ha tröjor med djurmotiv på mig i skolan osv.

Jag fick inte heller prata med eller umgås med en kille som kallades LL som också gick i samma skola men på en annan linje, för att han gillade hårdrock och fantasyfilmer precis som jag.

Lasse var dessutom rovdjurshatare och sköt rävar och andra rovdjur, han hade även gjort en dörrmatta av en räv och han la ut gift åtel för att ta död på rävar och lodjur, samt att han även tjuvsköt en varg 2000 olovligt. Dessutom så stal han saker ur mitt hem, bland annat mjukisdjur, furryteckningar, datorspel, serietidningar, leksaker, TV-spel och hårdrocksskivor med motiveringen att sociala myndigheter skulle utreda hur fixerad jag är vid rävar. Han satte bagen med mina grejer i sin bil och sa "Sociala myndigheter ska utreda hur fixerad du är vid rävar!" Jag har inte sett eller fått tillbaks mina saker. Det var saker som kanske inte ekonomiskt var så värdefulla men med ett oersättligt affektionsvärde då flera av sakerna var presenter som jag fått.

Mor och jag polisanmälde detta men Lasse ljög poliserna rakt upp i ansiktet och sa att jag var med på att han fick ta detta och att folk på Kommunen och lärarna på Norrängsskolan hade get han order att göra det. På biblioteket fick jag inte låna böcker som handlade om exempelvis rävar, rovdjur, djurrätt, shintoism eller som handlade om flygplan, UFO,s, rymden eller militära saker. Han blev helt vansinnig på biblioteket och totalt skällde ut mig om jag ville låna böcker om de ämnen som intresserade mig. Lasse bar sig också fruktansvärt illa åt mot både mig, min Mor och min moster i samband med att jag och Mor köpte huset i Norra Sandby hösten 1994 och kokade ihop med mina lärare att jag skulle tvångsplaceras på Sörliden utan dator, TV-spel eller mjukisdjur, samt att huset i Norra Sandby skulle säljas på exekutiv aktion och Mor skulle omhändertas på ett ställe där män i vita rockar kunde ge henne lugnande sprutor och att jag aldrig skulle få träffa min Mor igen. Så resonerade både Lasse och Rune som var min lärare. De ansåg att min Mor var mentalt sjuk och skadlig för mig som lät mig spela datorspel och TV-spel och hålla på med rävar och ha rävmjukisdjur och bilder på rävar. Lasse ansåg att rävar är inget friskt intresse och att rävar är skadedjur som man ska ta död på. Lasse misshandlade vår hund så den var livrädd för honom och Lasse hade även högerextrema åsikter och gick med Nazisterna i Kristianstad för att visa sitt hat mot judar och mot HBTQ-personer b.la.

Min lärare Rune tvingade mig att inför skolklassen sitta och skriva ”Jag är människa och inte räv” 100 gånger i ett kollegieblock samt jag fick skriva dåliga och lögnaktiga saker om min Mor i Bruna boken + att Rune hade Bibeln till stöd för att fördöma mitt intresse för Furrykulturen och Djurrätt, samt att Rune och Lasse försökte tvinga på mig detta med att sätta människan över andra djur och att man är mentalt sjuk om man anser sig vara en räv eller något annat djur.

Inte konstigt att jag har vissa av de åsikter som jag har idag efter det jag fick gå igenom på både Norrängsskolan och på diverse arbetsplatser sen där Lasse försökte få inflytande över mitt liv fast han hade fått sparken som min assistent.

Att jag blir rasande om någon säger något ont om Furries eller pratar nedsättande om djur. Det har ju varit så både på Röingegården, Norrängsskolan, Samhall och SIVO att både personal och andra brukare har burit sig illa åt mig på flera olika sätt, kanske dels för att de inte förstår att jag har Aspergers och ADHD, men även att jag blir så himla förbannad om man ger sig på djur eller talar illa om furries osv och även jag tar illa upp om man skämtar om alkohol, pedofili, våldtäkter etc. Sen att jag då som sagt har min tonår i Vingåker med en helt annan skolning än vad så kallade ”normala” har. Mellan jag var 11 och 16 år så levde jag mer eller mindre som Varg ute i skogen hos Janne och skolans inriktning var under gröna vågen så mycket av det vi lärde i skolan var relaterat till miljöaktivism och djurrättsaktivism och det uppfattas kanske som väldigt udda att ha djurrättsåsikter och mer eller mindre dyrka de vilda djuren och anse sig själv vara ett djur. Då att det kanske bland andra som inte har Aspergers eller en ”grön uppfostran” ser eller förstår mitt behov av att leka om furrydjur som krigar mot onda människor för att mentalt hantera verkligheten och relatera till saker. Jag var 16 år när jag hade gått färdigt på Dammsdal i Vingåker och flyttade hem till Skåne. Jag ville jobba hemma på Sinclairsholm i Gumlösa där jag kände de flesta men Hässleholms kommun ansåg att jag skulle vara på Röingegården. De andra patienterna på Röingegården var mellan 30 och 70 år och med grava psykiska problem och jag var 16 år. De kunde inte hantera att jag hade behov av att leka och att jag ansåg att jag var en Varg och lekte lekar om att Vargar krigar mot Samerna för Vargars och andra Rovdjurs frihet. Att min kunskap handlade mest om Vargar och livet i skogen, att jag inte kunde matte så bra och inte hade någon större kunskap om samhälle och sociala normer osv. Det gjorde ju att jag kom i konflikt med så väl patienter som personal på Röingegården som antagligen uppfattade mig som udda, konstig och störig. Jag blev även misshandlad med tillhyggen vid några tillfällen på Röinegården av andra patienter som var betydligt äldre än mig. I 30 och 40 års åldern samt att jag hemma hos en av dessa patienter blev hotad med en revolver och utsatt för sexuellt övergrepp när jag var 17 och han var 32. Jag kom även i kontakt med narkotika under tiden jag var på Röingegården och fick fasansfulla hallucinationer och extrema mardrömmar av narkotikan. Kvinnorna som var på Röingegården gapade och skrek på mig och även hånade och hotade mig osv för att jag ansåg att jag var en Varg och de idiotförklarade mig och var rent hatiska mot mig för att jag inte sätter människor över andra djur. Personalerna Ronny Ebesson, Cai, Krister Brolin, Vigdis och Roger Åkesson både bestraffade mig och med ren pennalism och påtvingande mig att jag ska se skillnad på människor och  djur och att jag måste inse att människor har ett större värde än djuren och de försökte på olika sätt med bestraffningar få mig att inse det som de tyckte var rätt och att jag ska sluta anse mig vara en Varg och sluta leka. Att jag ska inse att jag är en människa och att människor står över djuren. Detta var fullständig katastrof för mig och jag ballade ur fullständigt. Vad som hände och vad jag gjorde är saker som jag inte vill prata om och helst vill glömma. Men det hade med Satanism och död att göra b.la. Jag kom ju kontakt med en Satanistgrupp i Hässleholm som heter "Vänstra Handens Väg" för att ett par av killarna på Röingegården var med där. I alla fall så blev jag matad med rätt sjuka och hemska saker som de ville att jag skulle göra för att visa att jag är lojal mot Satan och ska göra vad Satanismen står för och vad ledaren Meijer sa att jag skulle göra. Min Mor var helt förkrossad att jag kom i kontakt med detta och när jag ville dra mig ur så blev jag hotad av Satanisterna. Efter det så beslutades det att jag både var för ung för att vara på Röingegården och inte hade de problem som de andra på Röingegården hade och att jag blev psykiskt sjuk av att vistas i den miljön. Kommunen insåg då att Röingegården var helt fel plats för mig att vara på. Att gravt psykiskt sjuka personer som var dubbelt så gamla som mig och hade grava psykiska problem inte var rätt personer som jag skulle vara ibland. Utan jag skulle vara på Norrängsskolan och få en yrkesutbildning där. Jag valde Naturbruk för mitt mål var att jag ville jobba som bonde på Sinclairsholm hemma i Gumlösa. Som barn och tonåring så ville jag bli antingen polis, yrkesmilitär eller stridspilot men när jag började bli vuxen så insåg jag att jag hade inte det psyke som krävs för dessa jobb. Det var ju först år 2000 när jag var 25 år som jag fick min Aspergerdiagnos och när jag var 30 så fick jag min ADHD diagnos.

Jag hade ju mer under det året jag gick hemma i Gumlösa börjat identifiera mig som Räv, då det fanns Rävar på Möllarebacken och jag läste böckerna Rymmarna, Fly Med Vinden och Åter till Rävarnas dal. Starka och gripande berättelser om Rävarna och deras liv och kamp för tillvaron. Jag fick mycket djupa och starka känslor för Rävar och jag fick smeknamnet "Smirre" som betyder Räv helt enkelt. Efternamnet "Kirax" fick jag välja från en lista på Second Life när jag skapade min avatar där 2007 med hjälp av en av mina furryvänner som kan Second Life bra. Smirre skrev jag in som förnamn men efternamnen får man välja från Second Lifes servrar, att jag just valde Kirax är för att det påminenr om Kirk som befälhavaren på USS Enterprice heter. Alltså från Star Trek. Jag hade också fått TV-spelet PsychoFox som bygger på detta med Inari, Shintoism och Kitsunerävar med magiska krafter osv. Och jag började låna böcker och läsa om Rävkulten i Japan. Det var ju först 2012 som jag hade möjlighet att resa till Soluppgångens land (Japan) och besöka Fujimi Inari Taisha.

Redan 1997 så kopplade jag upp mig på Internet och fick kontakt med Svenska Furries och hängde på Furry-Se och internationella Furry-Mucken.

2006 reggade jag mig på FurAffinity och började dela med mig av min furryart och 2007, det vill säga 10 år senare så skaffade jag Second Life med Mickels hjälp och reggade mig på SveaFur. 2013 var jag på Furrykonvent i Stockholm för första gången – Nordic Fuzz Con och reggade mig på det nya och trollsäkra Furryforumet Svenska Tassar samt 2014 så gick jag med på FaceBook och hittade flera Furrygrupper där.

Dock så utsåg kommunen Lasse som min assistent 1993 när jag skulle gå Norrängsskolans Naturbrukslinje och vad han gjorde är ju känt. Lasse är den mest vidriga och avskyvärdaste människa jag träffat och sen han fick sparken till sist när han förstörde mig i psyket och ställde till med en massa skit så har Lasse hållit på att jaga och terrorisera mig och mina kamrater på Internet på olika sätt. Han var även inne på SveaFur 2008 och härjade med både mig och vänner till mig. B.la. om att jag inte ska vara bland Furries och om det här skolarbetet som jag skrev 2007 när jag hade börjat på IT-linjen på Furuboda. Den så kallade REDNECKFILE – en redogörelse över situationen på Norrängsskolan/Lantan och Lasses agerande under min gymnasietid. Tack och lov är Lasse död sen september 2013 och min och mina kamraters tillvaro är betydligt lugnare.

1996 var jag på hösten på Samhall efter att jag haft sommarjobb hemma hos Ulfs föräldrar, på gården där trivdes jag mycket bra och det fungerade bra när det var bara Ulf och jag och hans familj som jag kände mig trygg med + att jag fick göra en hel del roliga saker som förgyllde min sommar 1996. Bland annat lära mig att skjuta och hantera vapen, köra fyrhjuling, Jeep och traktor. Samt att Ulf och jag åkte ut på vapenmässor och lantbruksmässor och på flyguppvisningar och annat skoj. Det blev också mycket tid till datorspelande och filmer.

Dock gick det inte så bra på Samhall då arbetsledaren där bar sig för jävla illa åt mot mig. För det första fick jag inte ha någon assistent på Samhall och arbetsledaren tycke inte om Ulf för Ulf,s politiska åsikter och hans engagemang i Sverigedemokraterna och stora intresse för Andra Världskriget och Nazityskland. Utan Ulfs stöd på Samhall så fungerade inte mitt sociala umgänge med de andra arbetarna så bra, blev en massa tjafs och bråk för att jag inte klarade den sociala biten så bra, exempelvis att jag har svårt med ironi och vuxenhumor, att jag var alldeles för öppen med mina tankar om djurrätt och mitt intresse för rävar, shintoism, dataspel, Furry, UFO/Aliens, krigslekar och militära saker, Pokémon. Lego, Star Wars och Star Trek osv. Vilket flera av arbetarna tyckte var extremt barnsligt att en 21 åring gillade dataspel, tror på UFO,n och intresserar sig för Lego, Pokémon, gosedjur och Star Wars osv. Sen att chefen idiotförklarade mig för att jag var dålig på matte och inte kunde fylla i arbetskort korrekt med antal minuter som jag jobbat, inte kunde skriva mitt namn med skrivstil och inte förstod vissa ord, glömde saker som att säga till viken talrik jag ska ha till lunch och glömde att stämpla i klockan när jag kom till fabriken osv. Några arbetare hade synpunkter på att Mor skjutsade mig till fabriken och från fabriken, att Mor kom in på fabriken och pratade med arbetsledare och att hon gav mig pengar för mat och fika och gav mig min medicin. De tryckte att skulle flytta ifrån min Mor och inte vara så beroende av min Mor. Att jag är för fan vuxen och kan inte springa och hålla min Mor i kjolarna hela livet resonerade de. Jag klarade inte av de här påhoppen mot min Mor och det slutade med att jag fick ett raseriutbrott och då fick sparken från Samhall och hotades med polisanmälan för att jag slagit sönder saker på fabriken och uppträtt aggressivt mot andra på Samhall.

1997 till 1999 så var jag på SIVO och Lasse fick ju för sig att han skulle vara extrapersonal på SIVO och ställde till ett Helvete för mig, samt att andra personaler jävlades med mig på flera olika sätt. Även en del av brukarna.

Jag hade ju sett på TV om EU,s djurtransporter och sett om djurförsök osv, jag bestämde mig för att bli vegan för jag tyckte det var fasansfullt hur djuren behandlades inom lantbruket i EU. Detta blev jag ju oerhört trackad för och andra brukare kallade mig för både det ena och andra, rev sönder kläder för mig, slog mig och spottade på mig. Jag fick inte äta någon jävla kaninmat när jag var på SIVO ansåg de och de spottade i min veganmat eller tog min mat och kastade ut och sa, ät från golvet om du vill vara ett jävla djur. Jag fick inte heller ha namnlapp med ”Smirre” på mitt skåp eller Miljöpartiets klistermärke på mitt skåp. Jag fick inte prata om rävar, Inari och furry på SIVO och jag fick inte tänka eller säga att jag är en räv.

1997 på hösten så åkte jag upp till Stockholm på en helg och träffade några av mina Furryvänner, detta fick personalen att fullständigt gå i taket. De ansåg att furries är ytterst olämpligt sällskap för mig och de gick upp till kommunledningen och rapporterade och skulle utreda vilka jag umgås med på min fritid. Chefen på SIVO sökte upp mig på Lunarstorm och fick för sig att jag skulle ha sjuka böjelser till barn för att jag var på Lunarstorm och chattade med andra ungdomar som gillar Furrykulturen, fantasy och spel eller följer TV-serien De vilda djurens flykt. Chefen var inne på Lunarstorm och la även ut en ”pedofilvarning” om mig. Detta var fruktansvärt. Arbetsledaren kom med tidningsurklipp om nedbrända kyrkor, utsläppta minkar, gravskändning, anlagda bränder på restauranger och nedbrända djurtransportbilar etc. och skyllde mina vänner för att göra detta.

Dessutom att i kontrast till att jag är furrie, umgås med furries och hade min Rävklubb – Fox Power, så några av brukarna på SIVO för sitt höga nöje ägnade sig om helgerna att plåga och döda djuren i Hässleholms hembygdspark tills kommunen avlivade de sista djuren. Laila och hennes dotter var helt förtvivlade och det stod en del i Norra Skåne om ”Ankligan” som Norra Skåne valde att kalla killarna från SIVO för och skrev en del om vad som hände i Hembygdsparken med djuren om nätterna. Jag och Annette från Djurens Rätt körde ner till Hembygdsparken och fick träffa Laila och det var helt fasansfulla saker som Laila berättade att SIVO-killarna hade gjort i Hembygdsparken och Laila var arg och gråtfärdig.  Getterna Laika och Matilda hade ju Mor och jag skänkt till Hembygdsparken när vi flyttade ifrån Möllarebacken i Gumlösa i tron om att de skulle få det bra där. Den gamla geten Frida skänkte vi till en gård utanför Gumlösa. SIVO-killarna resonerade som att ska jag få vara Furrie och ägna mig åt det och ha mitt Fox Power osv, så har de lika stor rätt att roa sig med djuren i Hembygdsparken. Det de b.la. hade gjort var att bryta sig in i 4H huset och slå ihjäl kaniner och förstöra barnens saker, rycka fjädrarna av en tupp och släppa ut den nere på Statenaområdet samt rycka huvudet av en höna som låg på ägg och krossa äggen. Rycka benen av ankor och stoppa mer dem i postlådor, riva staketet och kasta in fyrverkerier till dovhjortarna så att de fick panik och var ute och sprang i trafiken på 3:e avenyn. Samt misshandla och skada könsorganen på de båda ponnyhästarna och getterna och fåren. Bryta sig in och slå sönder kaféet och stjäla kakor samt sätta eld på halmtaket på ett av de gamla husen från 1600-talet. Personalen tyckte att de var helt okej att de plågade och dödade djuren i Hembygdsparken för att de är utvecklingsstörda och inte förstår bättre. Personalen tycker också att för att jag är furrie och anser mig vara en räv, tror på Inari och tror på UFO,n osv - så är jag lika störd i huvudet som de andra brukarna på SIVO, resonerade personalen.

1999 i april, i samband med att några av killarna på SIVO bråkade med mig om min veganmat så slutade det med att jag stack från SIVO och gick upp och satte mig på järnvägen bakom Jakobsskolan och ville bli ihjälkörd av tåget. Personalen kom efter och när de ser mig sitta på järnvägen och säger att jag vill bli ihjälkörd av tåget så säger Marita, då kan vi inte göra mer för dig och så vänder hon och de andra peronalerna på klacken och lämnar mig. På Jakobsskolan öppnar någon ett fönster och frågar varför jag sitter på järnvägen och ag säger att jag inte vill leva och vill bli ihjälkörd av tåget. Killen ringer tydligen polisen för strax kommer en polisbil dit och polismannen pratar med mig och säger att det kommer inget tåg för lokföraren kör inte innan han får veta att jag är borta från spåret. Polisen kör ner mig till stationen och de ringer min Mor som är på sitt kontor. Hon kommer ner till polisstationen och sen åker Mor och jag in till psyk i Kristianstad. Jag får stanna på psyk under natten och prata med en psykolog på förmidagen. Läkarna på psyk är överens om att jag ska definitivt inte vara på SIVO när det går till så där. 

2002 när jag gick på Komvux och Krister var min assistent så var han det bara dagtid. Då träffade jag tre av SIVO-killarna på stationen på kvälen och de visade mig en artikel i Norra Skåne om att en hemvärnsman hade haft inbrott och blivit bestulen på sin AK4 och en stor mängd ammunition. De tre SIVO-killarna skrämde upp mig med att Lasse hade den stulna AK4,n och tänkte skjuta ihjäl mig och min mor, samt söka upp mina furryvänner och skjuta ihjäl dem. Jag hade ingen assistent vid min sida på kvällen och skulle ta bussen hem själv den kvällen, Mor var inte hemma när jag kom hem utan hon var kvar på sitt kontor för hon hade mycket att göra. Jag var rejält uppskruvad, paranoid och nästan hysterisk. Jag ringde till polisen och berättade detta som jag fått veta av de tre SIVO-killarna. Sen så drog Lasse mig inför tinget i Kristianstad och krävde ett stort skadestånd för att polisen hade kommit och kollat i Lasses vapenskåp och ställt några frågor till Lasse om detta. Lasse resonerade i rätten att jag är mentalt sjuk som anser mig vara en räv och att mina furryvänner ringer och trakasserar Lasse när som helst på dygnet. Att furries skulle ha stått utanför Lasses hus och skrikit saker och kastat ägg och sten på huset och på Lasses bil. Detta är självklart inte sant. Däremot hade Lasse tillverkat flera namnlistor om att Furries, veganer och homosexuella ska avrättas och att vargar ska utrotas. Att personer med Asperger och Autism ska skickas i gaskammare osv. En av mina furryvänner hade sett dessa namnlistor och han polisanmälde dem och kontaktade den som har hand om servern där de låg och såg till att de plockades bort. Det säger sig självt att gör man sådana namnlistor med hat och dödshot mot Furries så blir det ju reaktion. Men de furries som såg detta gick ju rätt väg, att polisanmäla listorna och kontakta den som ansvarar för servern. Inte att börja trakassera Lasse med telefonterror och äggkastning.

Lasse höll ju också på vid flera tillfällen att skriva på olika ridskolors gästböcker och forum där han hängde ut mig med både telefon, mejl, adress och personnummer och mitt riktiga namn och falskt och sanningslöst skyllade mig för att plåga och skada hästar med motivering att jag är Hubertusmotståndare. Många djurvänner i England är också Hubertusmotståndare och 2005 så satte ju Tony Blair förbud mot Hubertusjakter.

En av patienterna på Röingegården hade dock fått för sig att jag skulle vara Nazist och klappade till mig i nacken med en skiftnyckel så att det började blöda för att jag är emot Hubertusjakt och enligt Lasse så plågar och skadar man hästar om man är emot Hubertusjakt. Det är fulkommligt horribelt att göra sådana kopplingar. Både jag och föreståndarna på ridskolorna polisanmälde Lasses vansinniga påhopp och falska anklagelser mot mig och mot min förening Fox Power. Men polisen la ner då det inte gick att spåra IP för Lasse använde ju ett proxyprogram.

2006 så blev Fox Powers hemsida och forum hackat och förstört med tidelagskit och barnporr, Nazism och annat hemskt. Fox Power låg på en Furryserver och vi fick fram IP och att det gick till SIVO. Jag lämnade in dessa uppgifter till polisen och polisen hade tyvärr inte kunskap att lösa det och sa också att Fox Power är trams och flum, att det är inget som polisen ville lägga ner arbete på att lösa och utreda vem som förstört vår hemsida och vårt forum. 

2008 när jag gick på Furuboda så skickade en av SIVO-killarna en film till mig där han på ett synnerligen hemskt sätt plågade ihjäl en liten kattunge och hånade mig för att jag är Furrie och för att jag har Aspergers syndrom. Conny sa åt mig att delita filmen för att det är otäckt. Men att polisanmäla det kom aldrig på tal. Jag pratade med den här killens personal sen om filmen som han skickat och hon sa att killen bara skojade med mig, att jag som är en så fanatisk djurvän och själv vill vara ett djur får tåla att folk skojar med mig. en av de andra SIVO-killarna hade stängt in en katt i en bur, hällde bensin på katten och satte eld på katten. Detta visade han upp för oss Furries med slogan "Päls brinner bra!" och enligt personalen på SIVO och ansvariga på Hässleholms kommun så är detta bara skoj som vi furries får tåla.

Sen i maj 2008 så hackade SIVO-killarna Zenu och la upp allt material på en chanboard för Pokémonfantaster som heter SpChan. Det blev ett himla rabalder och några av SIVO-killarna kom in på SveaFur och betedde sig fruktansvärt illa mot både mig och de andra Furrisarna samt att Lasse också dök upp på SveaFur och var förbannad över Redneckfile och hade synpunkter på att jag ska inte vara på SveaFur eller umgås med Furries över huvudtaget. Att jag ska bryta kontakten med min Mor och börja jobba och försörja mig själv och inte leka mig igenom livet ansåg Lasse och uttryckte det öppet på SveaFur och när Timmy tog mig i försvar och förklarade för Lasse att jag har Aspergers Syndrom så ifrågasatte Lasse att jag inte kan dölja mig bakom en sjukdom hela livet och när Timmy sa att han också har Aspergers Syndrom så mordhotade Lasse Timmy. Timmy var då 14 år och Lasse var 50 + Timmy blev naturligtvis rädd när en vuxen högerextremist och rovdjurshatare som dessutom har jaktvapen mordhotar honom och Timmys föräldrar polisanmälde det. Men Lasse var ju kvick att delita mordhotet.

Conny som var min assistent då hade konstiga synpunkter på Furries, bl.a. så blev Conny förbannad på mig och en av mina furryvänner för att Conny kom på oss när jag masserade min furryvänns tassar och en gång så satt jag och tittade på en video på YouTube från Anthrocon i USA där furries i fursuits dansade, då fäller Conny en fullständigt idiotisk kommentar. ”Så som de dansar så syns det ju att de är påtända av knark!” sen i en annan video på en fursuitparad som jag tittade på så stod några barn och kollade på fursuitparaden,  då säger Conny ”Fy fan, sådana där furries är ju pedofiler som lockar till sig barn genom att vara utklädda till djur!” Conny tyckte också att jag skulle sluta tro på Inari och gå tillbaks till Pingstkyrkan och Conny sa sjuka grejer om Japaner osv. Att i Japan var pedofili accepterat och att det finns speciella barnsexhus där de säljer unga pojkar till pedofiler. Att Shintoismen försvarar pedofili och Japanska krigsbrott. Att Inari är inget att dyrka för det är en avgud och en demon. Att jag måste gå tillbaks till Pingstkyrkan och tro på Jesus och Gud. Conny rev även av mig mitt märke med "666" som jag hade på min väst och sa att det får jag absolut inte gå runt med. Conny sa också att gå runt med en svans och utåt visa att man är furry uppfattas som väldigt sjukt och typ lika provocerande som om man skulle gått om kring med en strap on dildo på sig. Att furry är en rubbad sexuell fetishism med inslag av hedendom och Satansdyrkan som så väl zoofili som pedofili och inget som man ska beundra eller vilja vara en del av om man har lite vett i skallen.

Jag är ju uppväxt med Pingströrlesen då min Mor tidigare var Pingstvän och en del av mina äldre släktingar är Pingstvänner eller Baptister. Dock så lämnade jag Pingstkyrkan då vi fick en ny pastor som var väldigt auktoritär som jag gick och hade samtal med på Onsdagarna under 90-talet. Denna pastorn pratade också illa om mina furryvänner, han sa att Furrykulturen och Djurrättsrörelsen är antikrist och Djävulens sätt att omkullkasta Guds ordning. Min dåvarande psykolog Kent-Arne var säker på att jag har Aspergers Syndrom men det var inte för än sommaren 2000 som jag fick komma till Lund och testas och utredas. Kent-Arne gav mig några papper om Asperger och Autism som jag skulle visa för pastorn. Pastorn bara slängde det och skulle med handpåläggning och tungotal driva ut ”Aspergerdemonen.” För Asperger var en ond demon som bodde i min hjärna och fick mig att tänka på Inari, Furry, djurrätt, dataspel och rockmusik etc. istället för på Gud och Jesus. Pastorn tyckte också att jag inte skulle ta några psykmediciner utan läsa Bibeln och be till Jesus och Gud så skulle jag bli frisk i psyket. Jag läste Bibeln en bit men blev bara mer paranoid och orolig av det. Pastorn ansåg att han var en profet som stod i direktkontakt med Gud och att det pastorn sa och gjorde kom direkt från Gud. Pastorn resonerade att gav man djur rättigheter så skulle sjukhusen översvämmas av trafikskadade älgar och människorna skulle dö istället. När författaren och djurrättsförespråkaren Peter Singer från Australien besökte Sverige och skulle hålla en mässa om djurrätt så var han utsänd av Djävulen att vilseleda ungdomar till att förkasta människovärdet och att Peter Singer tycker det är okej att mörda ofödda barn, resonerade Pastorn. Pastorn var starkt emot aborter vilket många i Pingstkyrkan är för de anser att abort är barnamord och antikristet. Men de anser ju också att Furry är antikristet, hedniskt, att det är ondska i sin grövsta och mörkaste form och sadistiska perversioner och att förakta människovärdet osv. Pastorn pratade om uppenbarelseboken och den yttersta tiden, att 666 är Internet och att Vilddjuret är just Furry Fandom, djurrättsrörelsen och homolobbyn. Att Antikrist är djurrättsaktivist. Att detta är något mycket farligt och ondskefullt som jag tycker om och ägnar mig åt och att jag genast ska sluta med Furry och umgås med dem för annars mister jag gemenskapen med Gud och kommer hamna i Helvetet. Några av ungdomarna i Pingstkyrkans cellgrupp tyckte också att jag skulle sluta att träffa mina furryvänner och inte vara på furry-se och furrymuck. Inte heller att jag skulle lyssna på rockmusik eller spela dataspel och TV-spel eller intressera mig för UFO,n och liknande. 

Så jag gjorde helt rätt som gick ur Pingstkyrkan och dessutom så hade en hel del Pingstvänner attityden att de är bättre och finare än personer som har någon annan tro eller uppfattning än de i Pingstkyrkan har. Jag blev även styrd hur jag skulle rösta i valet 1998. Att jag skulle rösta på KD som är Guds parti och inget annat för annars så sviker jag Pingstkyrkan och Gud och att Gud kommer ta sin hand ifrån mig och vända sig bort från mig.

Dessutom alla dessa domedagspredikningar och deras syn på furries, djurrättsaktivism och föreningar som hjälper djur och på funktionshindrade och att Pingstkyrkans ledning anser att personer med funktionshinder eller diagnos var onda och att de var besatta av demoner osv. gjorde att jag mådde extremt dåligt, var förvirrad och paranoid.

I Hässleholm fanns då en butik som hette Källan som sålde saker som har med New Age och Indianer att göra, de förbjöd mig att gå till den butiken och att handla där. Att den butiken är fruktansvärd och ett hot mot Hässleholms kristna. Att det är ren ondska som de säljer där. Jag kände killen som ägde Källan för han var också engagerad i Fox Power projektet och han berättade att vid flera tillfällen så slogs Källans skyltfönster sönder och saker stals från källan. Till sist så slog han igen Källan igen på grund av dyra reparationer av skyltfönster och dörr samt att saker stals från Källan. han säljer Indiansaker och stenar och kristaller osv online istället. Det skulle inte förvåna mig om det var några av ungdomarna i Pingstkyrkan som saboterade Källan. Jag vet ju att en del av dem var engagerade fredsaktivister som saboterade för militären och polisen för att de är emot vapen. Några av dem satt också i fängelse för att de hade åkt över till England och förstörde en U-båt och en var en gång inbjuden till Furuboda att prata i Aulan för vi skulle ha en "Fredsdag" på Furuboda och jag vet att han pratade om att man ska förstöra Gripenplan och förstöra vapen och sabotera för så väl militärer som poliser, att han pratade om polisbrutalitet och att polisen skyddar förtryckarna och Nazisterna istället för den lilla människan i samhället och att det därför är okej att starta upplopp och kasta sten på poliser. Han försvarade kravallerna som var i Göteborg 2001. Där efter skulle vi alla ställa oss upp och sjunga "I natt jag drömde det var fred på Jorden."

Det hela var helt horribelt, jag reste mig och gick ut i ren protest men fick höra att jag är en krigsälskare och att jag är vapenfixerad som inte klarar av att lyssna på honom eller inte vill sjunga en fredssång. Ja, jag är för militärer och poliser och skulle själv vilja vara militär, polis eller stridspilot. Som djurvän och Furrie så vill jag ge Rävarna, Vargarna och Lodjuren och de andra vilda Djuren vapen och krigsmateriel så att de kan försvara sig mot jägarna. I min värld så har Rävarna och de andra Rovdjuren ett starkt och högteknologiskt försvar. De vilda Djuren har avancerade stridsflygplan, attackhelikoptrar, hangarfartyg, krigsfartyg, U-båtar, stridsvagnar, laservapen, plasmavapen, osynlighetskamouflage, kryssningsmissiler samt även kärnvapen och antimateriavapen. 

Jag är för GunRigts och tycker att det är en självklarhet att bära vapen för att skydda sig själ och sina vänner. Jag stödjer GunRights och stödjer att ha Djurrättsmilis för att jag tycker det är ett stort jävla fel att plåga och döda djur, att våldta små barn, misshandla och våldta kvinnor eller mobba och förstöra tillvaron för Furries och förstöra vår kultur, eller bryta sig in i andras hem, misshandla folk i deras egna hem och stjäla deras tillhörigheter osv. Jag stödjer USA,s militär och kampen mot terrorismen samt är för NATO. Jag är för djurrättsmiltär och att använda napalm, fosfor och gas mot grupper som hotar Vargar eller andra vilda djur. Jag anser att det är självklart att furries och djurrättsaktivister ska vara beväpnade för att försvara så väl djuren som sig själva. Jag är också för dödsstraff för grova och vidriga brott, exempelvis att tillämpa tortyr och dödsstraff mot sexualbrott och djurplågeri etc.

En av predikanterna i Pingstkyrkan som höll predikan på ett LP-möte i källaren står och stampar i golvet och säger att han stampar på en orms huvud, liksom är det friskt att göra så? Om jag står offentligt och stampar i golvet och säger att jag stampar på en lärares eller jägares huvud så skulle det nog uppfattas rätt creepy. 

När då allt Zenumatrial spreds som löv för vinden på anonyma hatsidor osv. så anklagade Conny och Handihand  furrisarna för att ligga bakom detta och de beslutade att vissa sidor skulle spärras på min dator.  Conny pratade illa om de andra Furrisarna på ett hemskt, lögnaktigt och nedsättande sätt och spelade ut mig mot flera av dem och det blev ännu mer bråk. Vilket Conny tyckte var skitkul. Han ansåg att furrisarna var mobbare och idioter, att de aldrig kommer acceptera mig som en av dem för att jag har Aspergers och att det är sjukt att jag ser dem som mina vänner. Att de vill bara förnedra mig och ha roligt på min bekostnad men jag vägrar att inse det för att de identifierar sig med djur och klär ut sig till djur så tror jag att de är helgon.

Conny pratade också om att i USA där Furry är stort så har det hänt att Furries har skjutit ihjäl präster och andra som är kristna eller judar, att furries har bränt ner kyrkor och synagogor och att de dyrkar både djurdemoner och Satan, att de utklädda till djur har ravefester på kyrkogården om nätterna och dansar på gravar, även gräver upp gravar och leker med döda kroppsdelar osv. Att Furry Fandom är inget oskyldigt. Att det är en ondskefull, Satanistisk, hednisk och farlig dödskult. Att det har hänt att Furries har kidnappat barn, förgripit sig på barnen sexuellt och sedan offrat dem till någon djurdemon eller till Satan.

Alltså sådant här skitsnack om mina vänner fick jag höra ofta från Conny och inte konstigt att jag blev paranoid och psykotisk. Fick ett starkt agg mot människor och mot människor som ser ner på djur i synnerhet.

Conny tyckte också att om jag inte fick något jobb efter Furuboda så skulle jag börja jobba på SIVO igen. När vi åkte taxi hem från Furuboda så såg vi en Räv ute på en åker, när vi hade kört förbi så tittar Conny bakåt och säger ”Nu sprang räven ut på vägen och blev överkörd” och hånskrattade. Sen sa han att han bara skojade.

På Furuboda 2007 när jag reggade mig på SveaFur så uppmanade Conny och min lärare mig att jag skulle berätta om mitt liv, min bakgrund och vara öppen som en bok på SveaFur för att mina väner skulle förstå mig bättre och att jag skulle få fler vänner. Sen när allt drama var kring SpChan och mitt Zenumaterial osv så var det furrisarnas fel, att de var onda, farliga och tycker illa om mig för att jag är tjock och för att jag har Aspergers Syndrom. Det tutade Conny och ledningen på Handihand i mig.

Conny talade också illa om Vanessa som jag brukade umgås med på Second Life, Vanessa är en söt rävinna på Second Life som jag brukade ha det mysigt med. Conny sa att han hade kollat upp vem Vanessa är och att det är en gammal äcklig fet gubbe som är över 70 år, han ligger med en laptop på magen och käkar hamburgare samt har vuxenblöja på sig som han bajsar i. Att han har roligt åt användare som blir vänner med Rävinnan Vanessa. Detta är rent bullshit från Conny. Jag vet mer om Vanessa än vad Conny vet. Hon är en kvinna i 28 års åldern som bor i USA, hon är pilot i USA,s flygvapen och flyger b.la. F-18 Super Hornet och F-22 Raptor. Hennes bror är också militär och flyger helikoptern AH-64 Apache. De är Furries på sin fritid men i sitt yrkesliv är de skickliga militärer som har gjort framgångsrika uppdrag i både Irak och Afghanistan.

Conny var även utagerande mot min Mor och Mor var rädd för honom. Det handlade b.la. om att Conny tyckte att Mor lurades och jävlades med honom när Mor gjorde schemat för assistans och Conny försökte en gång slå till Mor när de grälade. Jag fick också raseriutbrott i Norra Sandby när Conny och Mor grälade. Kastade stenar mot bilar som körde förbi och slog sönder mina saker. Jag mådde mycket dåligt och ritade hakkors och skrev hatgrejer på dörrarna i huset. Skrek hatgrejer åt folk som gick förbi huset.

Jag mådde i alla fall extremt dåligt av Connys agerande mot Mor och mot mina furryvänner och situationen som var kring mitt Zenumaterial som bara var till för Handihand, Conny och Janne samt mina läkare inom psykiatrin och ville på allvar ta livet av mig för jag såg det nattsvart och att mitt liv var förstört.

Jag ville inte ha Conny kvar som assistent och Handihand vägrade säga upp honom för de menade på att det är inget fel på Conny och att det är jag och mina furryvänner som är sjuka i huvudet och lever jävel på Internet. Jag blev utslängd från Handihand för att jag inte ville ha Conny kvar som assistent och att någon av SIVO-killarna skapade en fejkad livemejl i mitt namn och skrev dumheter till så väl Handihand som till Conny och flera av mina Furryvänner och till min flickvän Wolfy. Conny och hans fru var rasande och ringde upp mig och anklagade mig och även mina furryvänner för en massa hemska saker och anklagade mig för att vara en sadistisk pedofil och att jag skulle vilja förgripa mig på deras 3 åriga son och annat hemskt och det var falska, fruktansvärda och lögnaktiga anklagelser de kom med. Jag blev själv utsatt för sexövergrepp som barn och pedofilier och djurplågare är något av det värsta jag vet. Hade jag haft ett vapen så hade jag inte tvekat att skjuta en djurplågare, jägare eller pedofil.

Ulrik är en av de som jobbade på SIVO samtidigt som mig var väldigt äcklig och pervers, b.la. så pratade han mycket om pedofili och försvarade pedofili. Han tyckte om att ta mig i rumpan eller på snoppen och säga att jag var söt eller fråga om jag var kåt. Han brukade ibland stå och smygtitta på barn på lekplatserna och då stå och onanera eller tigga porrtidningar på mackar och på battericentralen som han sedan delade ut till barn. Han visade mig även foton på där han var naken tillsammans med sin kompis Örjan i Perstorp och där de båda står med stånd, på två foton så har Ulrik en napp i munnen och sen på nästa foto så stod Ulrik på knä på sängen med nappen i stjärten. Ulrik berättade om pojken Jens som var 10 år som bpr på samma områden som Örjan i Perstorp. Att de brukade bjuda upp Jens till hans kompis lägenhet Perstorp och att de då satt nakna och titta på porrfilmer tillsammans med Jens. Vid matbordet var den här killen extremt äcklig. Han rörde ihop maten till en enda sörja och slafsade i sig sörjan med sked, han skrattade och sa saker som "Titta, någon har skitit på tallriken." Gick en tjej förbi så sniffade han i luften efter tjejen och sa "Ååh! Det luktar fitta!" Mjölk var sperma, en korv var en penis och ketchup var mensblod från en kvinnan som hade mens osv. Han pratade om bisarra saker som att ligga naken på en äng med stånd och att småtjejer hoppade fallskärm och landade på honom så de fick hans penis i sig och att han ville att småtjejerna skulle kissa på hans fötter. Han undrade varför skyltdockor inte har någon penis och tyckte att jag skulle kunna svara honom på det. Att hästar har en stor kuk brukade han upplysa folk om och även till folk han inte kände. En gång när vi var ute i skogen så kom ett ungt par och tjejen går ur bilen och sätter sig bakom några buskar och kissar. Ulrik ställer sig då och tittar på henne när hon kissar och hennes kille undrar vad fan Ulrik håller på med, Ulrik säger då till killen att han ska se till att hon torkar sig ordentligt. Jag var vansinnig på Ulrik och skulle med stor glädje dödat honom om jag hade möjlighet och inga vittnen. Pedofiler är fan något av det värsta jag vet precis som jägare och djurplågare!

Hos tandläkaren så sitter Jocke och jag i väntrummet och Ulrik kommer in i väntrummet och sätter sig bredvid mig. Jag reser mig och vill gå ut för jag tycker det är obehagligt och vill inte att den här killen ska tafsa på mig eller göra några närmanden. Jocke blir arg på mig för att jag inte vill sitta bredvid honom och säger att man kan bara inte resa på sig och gå demonstrativt för att en person kommer och sätter sig bredvid en.

SIVO-killarna var på en annan ung furrie som bodde i Broby, han var 19 år och hade precis tagit körkort. De mobbade honom rejält och hängde ut honom och falskt skyllde honom för att vara zoofil och göra perversa saker med sin Hund. Detta resulterade i att den här 19-årige furrien skrev på sin FurAffinity och på sin GTA-sait att han skulle ta livet av sig och hade möte med en lastbil. Han sätter sig i sin nya Volvo V70 och kör mot Rödstånga. På vägen utanför Rödstånga så trycker han gasen i botten och styr rakt mot fronten på en mötande lastbil. 19-åringens Volvo blir fullständigt kvaddad, voltar ut på en åker och börjar brinna. 19-åringen dör omedelbart och blev bränd till oigenkännlighet. SIVO-killarna firar att de har drivit den här 19-årige furrien till självmord och skryter om det online. Fruktansvärt vidrig agerande av SIVO-killarna.   

Wolfy gjorde dock slut med mig av två anledningar!

1: att hon tyckte att min mor bestämde för mycket.

2: att hennes ex-pojkvän höll på att nätmobba både henne och mig. Wolfy har sedan velat bli ihop med mig igen men jag har avböjt. har man gjort slut så har man och jag vill inte att varken hon eller jag ska fara illa för att hennes ex-kille är en idiot och inte kan acceptera att Wolfy och jag är furries och Wolfy har berättat hur illa hennes ex-kille bar sig åt mot henne och misshandlat henne både psykiskt och fysiskt.

Detta som hände kring SpChan, SveaFur och med mitt Zenumaterial var alltså en mardröm och jag var livrädd och sen efter att Jocke tog över min assistans och följde med över till Tindra och Jockes agerande med min dator och med mina furrykontakter och allt tjafs som var ute på Rävninge om djurplågeri och folk som knivskär hästar och vad som skrevs om mig och mina furryvänner på ridskolornas forum, SpChan och andra anonyma chansidor etc. gjorde ju mig fullständigt paranoid. Jonas och Monica  i Rävninge sa att de vet att jag är djurvän men de är livrädda för dem jag umgås med på Internet och Jonas undrar vem Lars Ohlsson är och jag säger att det är något jag vill lämna bakom mig, han säger att Lars Ohlsson skriver om mig och mina furryvänner på ridskolornas forum och att vi gör hemska och perversa saker med Hästar och Rävar osv.

På min blogg gick det att kommentera förut och då kom det kommentarer från Lars Ohlsson med flera som innehöll otäcka hot mot både mig och djuren på Rävninge. det var b.la. om at knivskära hästar, skjuta hundarna och bränna ner stallet. Monika och Jonas på Rävninge tyckte dessa kommentarer var mycket otäcka och mådde dåligt av det. Jag kunde inte få bort dem heller så snabbt då jag bara kunde vara på Internet mellan 17 och 21 för det jävla skitet som Jocke hade satt i min dator. Jag tog upp detta med Lisa från kommunen och hon tyckte att jag skulle sluta vara på Internet och sluta vara furry och sluta umgås med furries.

På Rävninge så tyckte Monika att jag skulle jobba en del självständigt och inte ha assistenten med mig hela tiden, så Jocke och Susanne som var med mig vid olika tillfällen sattes på att jobba i stallet medan jag själv skulle gå med Hundarna i skogen. Jag hade ofta ett järnrör med mig för att använda till självförsvar om jag hade mött någon människa i skogen. Jag tog också kontakt med Hell´s Angels första gången då och bad om hjälp med att skaffa en pistol och riktiga kulor. Jag fick dock inget svar från Hell´s Angels. Men så paranoid som jag var av allt detta prat om djurplågeri och dumheterna som före sig gick på SpChan osv så hade jag haft en pistol med mig i skogen och mötte en människa så hade jag inte tvekat en sekund att skjuta. Hemma i Norra Sandby så sov jag med en kofot bredvid sängen och jag skulle koppla in ström i dörrhandtaget.  Då när Sanna Skoglund dök på mig på chatten inför mina Furryvänner och falskt anklagade mig för att ha skrivit saker om att skada hennes funktionshindrade lillebror - Emil, så blev jag helt förtvivlad och ännu mer nojig. Det var alltså den näthatare som hade skapat en livemeil i mitt namn och skrev dumheter till alla möjliga runt mig. Jag trodde datorn var hackad och nästa dag så ser jag en kille stå utanför fönstret med någon apparat som han riktar mot datorn. Jag blir både rädd och förbannad, greppar kofoten och rusar ut och skriker åt honom att ge fan i min dator. Jag var väldigt nära att slå ner killen med kofoten. Hejdade mig dock i sista sekund då han sa att han ska läsa av elmätaren. Detta gör man alltså nu mera trådlöst utifrån.

Vid ett annat tillfälle kommer en man hem till vårt hus i Norra Sandby, det var när Zebra precis börjat jobba som min assistent och jag ännu är kvar på Rävninge. Mannen frågar efter vägen men jag ser han hålla upp mobiltelefonen för att titta på en karta i den. Det var nytt med smarttelefoner då. Jag blir förbannad och säger åt honom att han ska ge fan i att fotografera mig och min assistent för att lägga ut på mobbningssidor och att jag tänker skaffa vapen och tänker skjuta människor om inte mobbningen mot mig och mina furryvänner upphör.    

Jag bröt kontakten med Janne också för jag kom på Janne med att prata illa om en av mina närmaste furryvänner och jag blev väldigt ledsen. Jag konfronterade Janne med detta sen och Jannes ståndpunkt var att jag inte ska vara furrie och umgås med furries, att de är psykiskt labila, kriminella och farliga personer som jag ska akta mig för och definitivt inget bra sällskap för mig.

Janne blev dessutom helt förändrad sedan han började engagera sig i Centerpartiet och för de hemlösas sak. Janne fick ett extremt hat till Socialdemokrater och till Göran Persson i synnerhet. Han hade skaffat en tröja med en bild på Göran Persson med ett sikt kors i pannan och texten ”Död åt folkförrädaren Göran Persson!” och han pratade öppet om att Göran Persson var en fet gris som skulle skickas till slakt och att Socialdemokrater skulle skjutas, brännas på bål eller ha ett rep om halsen och hängas i lyktstolpar och att folket skulle få spotta på dem när de dinglar i lyktstolparna. Att det är Socialdemokraternas fel att psykiskt sjuka blivit utslängda på gatan och lever som uteliggare i misär. Att Socialdemokraterna skor sig på folket.

Janne hade också åsikter om att datorer och Internet är lyxvaror för rikemansungar att sitta och leka krig eller fjanta runt på Second Life och tro att de är djur, att furrykulturen är ett sjukt nöje för perversa personer med tjocka plånböcker som gillar tidelag och att klä ut sig till djur och idka homosex och gruppsex i djurdräkter. Att Internet är inget som man ska att glorifiera då pedofiler kan få kontakt med småflickor. Att yttrandefrihet och demokrati däremot är det samma som att vara en näthatare. Att det är bra att näthata folk som man inte gillar och att det är något som man ska och får göra för att vi lever i en demokrati och har ytrandefrihet.

Janne tyckte också illa om poliser och han tyckte illa om rika personer som har företag och kör en fin bil eller har snygga kläder osv. Att det är mycket bättre att vara ovårdad och slarvig i sympati för uteliggarna. Att han föraktar rika personer och föraktar personer som har makt och som tycker om lyx. Han tycker tydligen också att det är fel att man försöker ge handikappade livskvalitet.

När vi med Handihand åkte till Gran Canaria första gången så var det bara Mor och Marcus som var med som mina assistenter. Då tyckte Janne att det var stor skandal av Handihand att vräka sig på lyxhotell när det finns människor i Sverige som inte har tak över huvudet eller mat på bordet. Att vi skulle skämmas som åker iväg och vräker oss på lyxhotell när Göran Persson ställt till det så orättvist och illa i Sverige.

Jag frågade Janne vad han tyckte att vi i Handihand skulle gjort på höstlovet, då sa Janne att vi kunde ha campat i skogen. Jag förklarade för honom att det inte hade fungerat med svårt handikappade personer som får sin mat genom slang, behöver hjälp med att andas och suga bort slem och som sitter i permobil. Janne säger då, ”VA? Får man en lyxbil för att man har ett handikapp?” Alltså helt horribelt av Janne att resonera så. Jag erbjöd Janne att vara assistent till nästa Gran Canaria resa och då var han gärna med på det och tyckte det var okej att vräka sig på lyxhotell om Handihand betalade hans resa och hotell.

Jag bröt kontakten med Janne 2009 då när han hade väldigt negativa åsikter om en av mina bästa furryvänner och om furries och vår subkultur/livsstil generellt. Dock har jag fått veta att material som jag gett till Janne på VHS-er har hamnat på YouTube och även boken om min barndom och annat som hänt i mitt liv - "En Samuraj och Furry" som Janne fått på en CD så har delar materialet av hamnat ute på Internet offentligt och tydligen är omöjligt att få bort. Det är b.la. "Hihivagullitfilmen" som spelades in av Palle hemma i Gumlösa när jag var 11 år innan jag skulle börja på Dammsdal till hösten 1986 och min videodagbok från 2003 där jag är rätt tramsig och spexar om hundhår, nosar, att Vargar är håriga, om Rävar som dansar på Lasses rygg, samt diverse skämt om saxofoner och glödlampor osv.

Då allt drama som var kring mig och kring mitt umgänge med Furries. Så det Jocke gjorde med min dator var att han satte in ”Smirrekoll” på datorn så han kunde styra min dator från sin. Jocke gjorde så att jag bara hade tillgång till min blogg, min FurAffinity och SveaFur. Att skaffa Facebook var helt uteslutet när Jocke var min assistent. Han tog bort flera av mina furryvänner från att ha kontakt med mig för att de enligt Jocke hade fel åsikter och fel värderingar. Jocke intalade mig att jag med mina insändare och mitt Fox Power projekt hade retat upp hela Hässleholm och att det finns många i Hässleholm som vill mig illa för det och mycket väl skulle kunna se till att jag blev innebränd eller ihjälslagen.

Jocke skrämde också upp mig med att Furries är den mest hatade gruppen i samhället och att andra människor blir vansinniga om man inte ser skillnad på människor och djur. Att går man ut med svans på sig eller en tröja med texten ”Proud to be a Furry” så blir man garanterat nerslagen eller får en kniv i sig. Att Furries är lika avskydda och hatade som pedofiler är.

Jocke krävde också att få lösenordet till mitt SveaFur-konto och gick in och redigerade och tog bort en del av mina poster, vilket gjorde att några furries blev arga på mig och trodde att jag delitade dem för att jag inte vågade stå för mina åsikter och vem jag är. Jocke krävde att ha lösenorden till både SveaFur, min furAffinity och Skypen för mitt eget bästa och han skulle luska reda på vad Furrisarna är ute efter. Att han krävde att få lösenorden om jag över huvud taget skulle får vara på Internet och ha något umgänge med Furries.

Ofta på helger så behövdes Second Life - klienten uppdateras eller Skypen, det gick inte göra utan att låset låstes upp och man loggade in som admin på min dator, Jocke tyckte att Second Life och Skype inte var viktigt utan det kunde vänta tills Jocke hade tid att låsa upp och uppdatera dem. Vilket gjorde att jag många helger levde i ångest och paranoia. Var aggressiv mot folk som kom för nära huset för jag trodde de villa skada min Mor och mig eller våra djur eller tända eld på huset.

Sonja som var ledare för Tindra innan sa att Jocke inte kunde hålla sin tystnadsplikt och gjorde flera saker som var helt fel och som skadade mig psykiskt så Sonja sa upp Jocke för mitt bästa. Monica på Rävninge tyckte det var helt fel att Sonja sa upp Jocke och att det fungerade mycket bra med Jocke när jag var på Rävninge så Monica var helt oförstående till Sonjas agerande och hon var arg på mig för att jag inte sa ifrån om att få behålla Jocke, Rävninge-Monica tyckte att jag skulle ha krävt att få ha Jocke kvar för att det funkade jättebra på Rävninge och att Jocke vill bara hjälpa mig. Men Monica såg ju bara att själva jobbet på Rävninge fungerade bra, att jag mådde psykiskt dåligt, var vettskrämd och totalparanoid och beredd att använda dödligt våld mot människor i allmänhet då jag såg på människor i allmänhet som onda och farliga djurplågare och furryhatare osv. 

Att Susanne som var med mig på Rävninge ibland kunde slå på hästarna och hundarna om de inte lydde henne och att jag talade om för Susanne att jag mår skitdåligt av att hon gör så, det kunde Susanne inte förstå och hon sa att det måste man göra för att visa vem som bestämmer. Detta påverkade ju mig att våld är legitimt. Att slå en olydig häst eller olydig hund gör det också legitimt att klappa till en okänd människa som jag möter i skogen i huvudet med ett järnrör eller hugga ner människan med en kniv eller sätta en kula i pannan på människan om jag nu hade fått hjälp av Hell´s Angels med att skaffa en pistol och riktiga kulor, vilket jag ansåg att jag behövde på Rävninge för både djurens och min säkerhet. 

Sen jag slutade på Rävninge i april 2012 så reste jag till Japan och konverterade till Shintosimen i Maj 2012.

2013 började jag studera på T4 Vux. Skulle uppgradera min engelska för vi märkte hur dålig min engelska var när Zebra, en av mina nära furryvänner, Monica från Tindra och jag var Japan.

Dock var det problem på T4 Vux, jag var väldigt nervös och osäker bland flera nya och okända människor. Jag fick dock bra kontakt med Rickard på skolan som också har Aspergers och intresse för datorer och Internet men Rickard blev snabbt färdig med sina kurser så Rickard slutade på skolan.

Det var svårt att ta till sig kunskaper då jag varken hade studieteknik och lätt tappade koncentrationen för jag var i en alldeles för stor grupp.

Jobbiga situationer uppstod också, varje morgon så hade vi samlad grupp och diskuterade nyheter. Ibland handlade det om saker som var väldigt känsligt för mig och jag fick gå ut många gånger för jag var nära att frejka ur, b.la. då när det pratades om en häst som hade blivit knivskuren i sitt stall utanför Hästveda och att en Varg hade tagit får utanför Sörby och att jägare skulle skjuta Vargen eller det pratades om det här med Findus hästköttsskandal.

I en annan grupp på T4Vux gick några av killarna från SIVO och jag tyckte det var skitjobbigt att möta dem i korridoren och utanför skolan. Deras hånflin och hånfulla och föraktfulla blickar när de såg mig. Jag ville inte konfrontera dem eller ha något bråk och tjafs i skolan. Jag vill inte ha med dem att göra över huvud taget för jag tycker att det de har gjort är så fruktansvärt hemskt och vidrigt.

Jag hade behov av att skärma av mig och gå in i furryvärlden för det kändes tryggt för mig när jag hade mött dem i korridoren eller framför skolan. Alltså det innebar att sitta och titta på furryartteckningar, chatta med mina furryvänner som jag tyvärr inte kunde ha kontakt med hemifrån på grund av det jävelskap som Jocke hade gjort med min dator. Samt kolla på YouTube-videos som  handlar om Furries från olika Furrykonvent osv. Lärarna var helt oförstående till detta och jag försökte lugnt och sansat förklara att Furry är något som är väldigt viktigt och socialt för mig. Katrin som var min lärare bara viftade bort det och sa det finns inget socialt i det och det är inget jag får hålla på med i skolan. Att furry är trams och flum och att som vuxen måste man se skillnad på människor och djur. Jag tog jävligt illa vid mig av Katrins kränkande bemötande och rasistiska/nedvärderande syn på djur.

Dessutom såg jag när en av SIVO-killarna satt vid en dator i det rummet där skrivaren var  och han var inloggad på SveaFur och när jag tittade från datorn i vårt klassrum så hade han skrivit dumheter om mig och om andra furries på SveaFur och hyllningstexter till Anders Breivik och till Lars Ohlsson osv.  Samt postat en bild på en nazistflagga och en stridsvagn med någon dum text på dålig tyska om tårtor och judar i gasugnen samt bilder på överkörda rävar och uppspikade kattungar.

Jag försökte få tag på någon av adminarna för att be dem ta bort det, men det fick jag inte göra för läraren.

På kvällen sen när jag satt och chattade med några av mina furryvänner så hade jag sagt saker som bara var vilda fantasier men som innefattade en M-16 och att göra något på skolan som skulle komma på nyheterna. Detta resulterade i att polisen kom och hämtade mig i skolan nästa dag och hade ett väldigt allvarligt samtal med mig om att sådant får man inte uttrycka. Att SäPo hade hittat konversationen och lämnat den till Hässleholmspolisen med min IP. Att hotar jag med sådana saker så får jag inte vara på Internet sa polisen.

Sen någon dag senare så möter jag Assar utanför skolan. Assar är alltså en kommuntjänsteman som har hand om funktionshindrades dagliga verksamhet. När jag jobbade på Rävninge och Otto vikarierade för ordinarie assistent så ringde Assar hem till mig och ville tala med min assistent. Det samtalet handlade om att Zenumaterial med mera låg ute till allmän beskådning på SveaFur och sen kommer Otto in på rummet och säger ”Det var ett jävla hallå det är på SveaFur, nu ringde Assar från kommunen och hade sett dumheterna som försiggår och det är väl kanske inte så lämpligt att du umgås med furries!”

Jag satt i MurrPurr kanalen då och vi var ett gäng furryungdomar som voicade och vi höll på med spelupplägg i Counter Strike och i MurrPurr kanalen var då både ungdomar från SveaFur, #SweFur-IRC och Pokémonligan som hörde vad Otto sa och någon/några av dessa ungdomarna tyckte det var helt galet och det har tydligen blivit en massa tjafs om Assar och vad Assar tycker och inte tycker om mitt umgänge med Furries. Det är extremt pinsamt tycker jag att det Otto slängde ur sig och att det uppfattats som att en kommuntjänsteman går in och ska styra vilka jag får umgås med och inte. Ärligt talat så tror jag inte att Assar har några synpunkter på vilka jag umgås med, han vet nog inte ens vad Furry Fandom är, utan det som Assar diskuterade med Otto handlade om att sekretessmaterial om mig och min sjukdomsbild fanns tillgängligt på ställen där det inte ska vara tillgängligt.

Jag tyckte då att möta Assar utanför skolan var mentalt väldigt jobbigt och jag slutade gå till skolan för jag höll på att bli tokig på hela situationen på skolan.

Idag har jag en ny, mycket kraftfull och fin Gamingdator som min nära Furryvän har fixat åt mig. Utan lås och spärrar och jag har tillgång till mycket mer Furry jag kunnat drömma om.

Furryvärlden och de vänner jag har där som jag delar känslor, tankar och värderingar och tro med är något som är mycket viktigt och centralt för mig och det blir ju dock problem när andra människor inta kan förstå eller respektera det.

Att allt det som jag upplevde och var med om på 90-talet när jag var på Röingegården, Norrängsskolan, Samhall och SIVO och allt tjafs om rävmattor, rävjakt, vargjakt, knivskurna hästar, pedofili, tidelag och annat otäckt, dramat på Internet 2008 och 2009 kring mitt Zenumaterial, Jockes och Connys agerande, Jannes svek osv. har ju klart påverkat mig att jag är lite paranoid emellanåt och att jag har de åsikter som jag har om vapen, dödsstraff och att hämnas mot djurplågare och furryhatare etc. Att jag tycker det är rätt att kriga, skjuta ihjäl och släppa bomber på människor för att värna om de vilda djuren.

Furry Bushido! - Att Vara Djurrättsmedveten och Konsekvent!

Att jag har tankar/fantasier om att jaga människor och äta människokött samt att tillverka saker som plånböcker, skor och mattor av människohud. Att göra liknande saker som IS gör mot så kallade "otrogna," att göra samma mot auktoriteter som inte respekterar furries och vårt sätt att leva och vara , att tillämpa djurrättsliga sharialagar mot djurplågare, jägare och furryhatare. En del säger att detta är otäcka om makabra tankar jag har men jag tycker inte att andra ska kritisera mig för det om de tycker att jakt på Rävar, Vargar och andra vilda djur är okej. Jag ser det som att jag är konsekvent i mitt ställningstagande att stå upp för djurens rättigheter och att stå upp för att jag valt att stödja föreningar som Jaktkritikerna, Rovdjursföreningen och Förbundet Djurens Rätt och World Wide Found osv. och att jag står upp för furrykulturen, mina furryvänner och försvarar min rätt att vara furrie och att umgås med furries, att tro på rävguden Inari och vargguden Fenrir, att jag har valt att lämna Pingströrelsen och sluta lyssna på deras domedagspredikningar och hatpropaganda som bara gjorde att jag mådde dåligt.

Däremot att tro på Shintosim och i synnerhet Inari och Fenrir, att umgås med Furries och tro på UFO,s och Aliens, intressera mig för science fiction, teknik, krigsspel, stridsflygplan och krigslekar osv. är saker som jag mår bra av. Annars hade jag ju inte gjort det.

Jag vill överhuvudtaget inte ha någon som helst kontakt med vare sig Janne, Conny eller Jocke eller Handihand eller dem som jag gick ihop med på Norräng eller har jobbat ihop med på Röingegården, Samhall och SIVO.

Jag har det bra idag och har mina furryvänner runt mig och assistenter och min Mor som förstår mig, mina behov och min diagnos och hur jag fungerar i olika situationer. Både mina starka och mina svaga sidor och mina assistenter ser till att jag inte hamnar i situationer som jag inte klarar av.

*Kram!*