Fackeltåg för minkarna!

7 december i Göteborg!

Antalet minkfarmer och antalet djur som dödas för sin päls i Sverige går ständigt neråt. I dagsläget finns det 50-tal minkfarmer i Sverige där omkring 650 000 minkar årligen dödas. Allt fler av de internationella modehusen och modedesigners slutar att använda äkta päls. Land efter land förbjuder pälsdjursfarmning. Pälsindustrin är ett sjunkande skepp, men djuren behöver var och en av oss som kämpar för dem tills vi når dagen då inga djur utnyttjas och dödas för sin päls och alla minkfarmer i Sverige är stängda.

Lördagen den 7 december arrangerar Djurrättsalliansen ett fackeltåg i Göteborg med ett tydligt budskap: Stäng minkfarmerna! Vi samlas klockan 15:00 på Järntorget och går tillsammans med facklor och skyltar till Götaplatsen. Skyltar och facklor kommer att finnas på plats. Vi hoppas att du har möjlighet att komma och stå upp för minkarna så att vi tillsammans kan visa att vi är många som vill stänga minkfarmerna!

HÄR KAN DU LÄSA OM FACKELTÅGET!

Ge bort en djurvänlig julklapp! <3

Stöd vårt arbete för djuren genom att "adoptera" ett mjukisdjur och ge bort i julklapp!

Här beställer du mjukisdjuren!


Välkommen på julbazar!

Söndagen den 8 december är det riktig julstämning på Djurrättsalliansens lilla kontor i Skarpnäck, Stockholm. Här kommer du att kunna köpa alla dina julklappar och njuta av årets godaste veganska julfika. Samtidigt stöttar du Djurrättsalliansens viktiga arbete eftersom alla intäkter går till vårt fortsatta arbete med att visa djurens verklighet. Välkommen!