Pip i nosen! Smirre hårig och fjunig räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat är online! :-D

RÄVAR! =^.^=

Rävungarna får di mitt i natten!

RENAMON CLUB PÅ FA!

Rävbilder online!

Dagen!

Idag har jag kört ut lite saker till mors lägenhet samt åkt runt i Hässleholm till olika byggvarubutiker - för att försöka få tag i ett sådant här kors som man ska sätta på baksidan av bokhyllan för att göra den mer stabil. Dock inte fått tag i något sådant. Silverräven ska kolla om han ev kan ha något sådant hemma hos sig!

Har också varit till sågen och fått tillsågat alla delarna till min "Hangarhylla" och vi ska bygga den i garaget här i Norra Sandby och sen köra ut den till lägenheten i Finja när den är klar. Den ska bli riktigt fin, spacklas och målas.

Plockat upp en del saker i lägenheten, hittade b.la. ätpinnarna som jag köpte i Japan.

Silverräven hittade en bok som jag skrev 1998. Den heter "Rävkoranen!" och är en samling okulta texter om häxkonster, svartmagi, satanism, väpnad kamp för djuren och bekämpande av speciesism. - En del från Internet och en del egna tankar om att värna djuren osv! Han tyckte att den var väldigt extrem - men alla får ju ha vilken religion de vill! :-P

DJURRÄTT!  

NYHET OM DP I SUNDSVALL!

Vi fortsätter att glädjas över beskedet att både Willys och Coop säger nej till hönor i bur. Nu är det bara ICA kvar!

Delta i vår blixtaktion för att påverka dem!

Tillsammans gör vi skillnad för djuren! Bli medlem genom att sms:a "medlem (personnummer)" till 72 901, du debiteras då 240 kronor och blir årsmedlem i en organisation som gör skillnad.

Tack för ert engagemang!

Diverse!


Svartvarg visar gamla artwork!

LizLords FA!

EU tar upp regeringens örnpolitik!

Stort haveri på SwedBank!

Den vidriga människan!

Utredningen växer!

Exponerat!

Ändra vapenlagstiftningen - så att barn och ungdomar får bära pepparsprey eller elpistol och att föräldrar får ha vapen i hemmet för att skydda sina barn och att djurrättsaktivister får bära vapen för att skydda djuren!

RYSSLAND RUSTAR FÖR KRIG!

Ryssland har gjort skenanfall med stridsflyg mot Svenska mål under 2013 och Ryssland tänker tydligen gå i krig mot Ukraina och kanske fler länder, varav Sverige är ett av dem!

SäPo varnar för att Ryssland kan anfalla Sverige!

Bilderna som avslöjar Rysslands mobilisering!

Putins hotbrev till Europa!

Inte gjort värnplikt fast jag ville - pga att jag gick i särskola. Hade tänkt göra grundutbildning på P2 i Hässleholm och sedan söka vidare som officer i Flygvapnet och utbilda mig som pilot på JAS-39 Gripen.  Pga  särskolan - så blev jag nekad värnplikten. Jag har i min ungdom pryat på P10 i Strängnäs, när jag gick i skola i Vingåker - Dammsdalsskolan. På P-10 fick jag prova att köra en stridsvagn på övningsfältet och fick vara med och titta på skjutövningar. Idag är jag medlem i F-10 Kamratförening och har då tillgång till deras flygsimulator där jag tränat att flyga så väl J-35 Draken som JAS-39 Gripen.  På datorn har jag tränat strid i Call of Duty och Counter Strike och Delta Force. Jag har också skjutit med Kalasjnikov, Uzi, hagelgevär och 9 mm pistol på riktigt hos en kille som jag hade sommarjobb på hans föräldrars gård. På datorn har jag flugit Amerikanska stridsflygplan och Amerikanska attackhelikoptrar under flera år.

-           Vet att krig inte är som i datorn eller i en simulator! Om Ryssen kommer och anfaller så tänker jag inte backa för att kriga även om krig är något av det farligaste som finns. Om inte annat så känner jag ett ansvar att skydda vargar, rävar, lodjur, katter och andra djur som finns i Sverige.