Yipp! Smirre är online.


KUL!  :-D

Hej! Jag heter Smirre, jag hårig räv med två hål i nosen! Hej! Jag heter Farejobaldo, jag hårig räv med ett hål i vardera örat!

Hej! Jag heter Nagir, jag hårig varg med en navel mitt på magen! XD

Vad mogen jag är, lol! XD


Serre Sergal är en ny furrykaraktär jag skapat!

Han är Sniper i djurens frihetskrig mot människorna, han är utrustad med en Barett M82 med laserguidare för flyganfall och en Stinger-Bazooka för att skydda sig mot mänskliga flyganfall och har även stridskniv, kraftfull pistol av modell Desert Eagle och granater. Han har en display framför ena ögat som ger honom GPS-koordinater, kartor och info från stridsledningen samt radio och radar på huvudet och möjlighet att se värmesignatur från människor som gömmer sig inne i byggnader osv.


*Kram!* från Smirre